Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gaciunia

Kobietki pragnące schudnąc niewięcej jak 5 kg. zapraszam do małego odchudzanka

Polecane posty

Gość Gaciunia

Czesc dziewczyny Zapraszam Was do wspólnego małego odchudzanka, ot tak by pozbyc sie delikatnej nadwyżki i z zadowoloniem przywitac zblizajace sie lato :) Razem łatwiej, a 5 kilo to mam nadzieje ze nie duzo, przy wspolnym odchudzaniu i motywowaniu bedzie nam łatwiej...

Gość wiktoriakraków
hej :) ja chcę stracić tak 4-5 kg. ważę równe 60, mam 165 cm. jestem pół roku po porodzie. a ty ile ważysz jeśli mogę zapytać?

Gość gold_ring
przylaczam sie :-) 160/55 jestem juz po tylu probach ze juz stracilam nadzieje ze schudne. ale jak patrze na siebie to nie potrafie przestac probowac. dzis mam na koncie: ciemna bulka z dzemem, kawa z mlekiem napoj sojowy kawa z mlekiem 2 kawalki miesa z sosem, ogorek sok marchewkowy, jablko nie wiem czy to malo czy duzo.. taki niekorzystny dzis dzien, nic mi sie nie chce. tylko jesc ;)

Dziewczyny ja juz 2 miesiace jem niskowglowodanowo ale nie tak restrykcyjnie i duzo cwicze, schudlam 2kg. Centymetry poszly ladnie a waga juz od miesiaca nie drgnela. Wiem ze miesnie wiecej waza, widze ze cialo mam duzo ksztaltniejsze ale mimo wszytsko chcialabym sie pozbyc tych 3 ostatnich kilo. Mam 174, 63, chce 60. W akcie desperacji wycielam prawie calkiem weglowodany na dwa tygodnie, obecnie mam 5 dzien. I cwicze. Jak to nie pomoze to chyba sie pogodze z tym bo co mi zostaje?

Gość Audreysięodchudza
Ja tydzień nie jem kolacji i słodyczy.Piję wodę i jem tylko śniadanie i obiad.Jak wam idzie?Mam 167 i ważę 58.Co radzicie żeby waga jakoś spadła?Macie jakieś sztuczki specjalne?

Gość Gaciunia
Hejka Dzieczynki Ja przy wzroście 170 waże 65 kila a chce równe 60 :) U mnie tłuszcz odkłąda sie głownie w udach a teraz to juz widze na brzuchu i na boczkach mam tez:( Nie podoba mi sie ta sylwetka strasznie :/ nie mam wcięcia w talii i wygladam jak chlopak z wystającymi udami:( Ale czas wziasc sie za siebie :) pierwsze co robie to smaruje moje udka serum Eveline i dodatkowo smaruje taka szczotką - super polecam pomaga juz widze ze te boczki sie troszke zmniejszyły :) No do tego trzeba troche ruchu...może siłownia? bo na aerobicu niestety nie potrafie sie skoordynowac z grupą ehh ;p i raz w tygodniu sauna- tez polecam byłam narazie 2 razy ale czuje ze nie tylko pomaga troche spalic tłuszczyk ale tez dziala rewelacyjnie na cere i ciało:) no i DIETKA:) najważniejsze moje nawyki zywnieniowe sa niestety koszmarne- duzo mięsa, podjadanie, jedzenie pozną nocą maskara- czas to zmienic! Dzieczyny musimy nwspierac i motywowac :) udac nam sie uda :)

Gość Gaciunia
gold_ring Myśle ze żarełko ok tylko własnie te sosy...cholera kaloryczne są;/ Magdalejna Nie mozemy sie poddawac ja z takimi małymi salcesonikami (mowieo mioch udach) chodzialam ze 3 lata ale teraz mowie dosc! chce wygladac jakos:). Z resztą też nie powinnaś patrzyc na wagę tylko na rozmiar talii, ud, bioder. Piszesz ze cwiczysz a mięśnie zdecydowanie wiecej waża niz tłuszcz :) Wiem bo sama tak mialam. Audreysięodchudza A ile posiłkow jesz dziennie? tylko śniadanie i obiad? pozdrawiam was gorąco:)

Gość Gaciunia
Szczupłą być Jaki sobie rozbisz masazyk na udo?

Dziewczyny, no dzis mam wyczekany tyle tygodni dzien, waga pokazala az 2 kilo mniej! Mam 62 i to tylko od 5 dni tej mojej prawie bezweglowodanowej diety. Udo z 54cm spadlo do 52cm! Czyli mozna!!!

Gość gold_ring
sosy kaloryczne, ale nie ptrafilabym zjesc takiego miecha na sucho :-). z kolei moim najwiekszym wrogiem sa weglowodany- UWIELBIAM chleb makaron ryz kasze i potrawy takie jak nalesniki kopytka, nie wspominajac o roznego rodzaju ciastkach. ale mam swiadomosc ze musze dac sobie na wstrzymanie z tym wszystkim jesli chce schudnac. co do wspomagaczy- jadlam przerozne tabletki na odchudzanie i jestem zadowolona tylko z hoodiii i blonnika z ananasem. ale nie ma takiej rzeczy ktore w 100% powstrzymalaby mnie przed jedzeniem. balsamy- aktualnie stosuje serum lirene eris, calkiem niezle. balsamow tez mialam niezla kolekcje ;). ostatnio bardzo zainteresowalam sie produktem galenic cellureverse tyle ze kosztuje duzo, za 100ml ok 100 zl, widzialam go ostatnio na promocji 200ml za 135 ale to tez duzo jak dla mnie. moze jak bede miala jakas nadwyzke kasy to sie na niego zdecyduje bo podobno dziala cuda!! wczoraj nie ciwczylam, moze dzis pocwicze, efekty beda szybciej :) aha i cd wczorajszego dnia jesli chodzi o menu to zjadlam tylko jablko i wypilam sok marchewkowy, a pozniej danio i kawe z mlekiem. nie tak zle :-) ale sie rozpisalam!! pozdrawiam wszystkie odchudzajace sie, do 1.06.08 chcialabym miec te 50 kg.

Gość gold_ring
Magdalejna super :-) mi tez najbardziej zalezy na udach bo mam salcesony

Ja tak w balsamy nie wierze, stosowalam ich kilka i zaden mi celititu nie zmniejszyl tylko skore poprawial, byla gladsza i bardziej napieta. W sumie w udach schudlam 5cm, moze ja mam celulit wodny ze tak uparcie sie mnie trzyma a moze to od mojego sposobu jedzenia. Od jakiegos czasu na koniec prysznica atakuje cale cialo lodowata woda, szczegonie polewajac uda, posladki i brzuch. Przed kapiela szczotkuje je wlosiana szczotka a po kapieli obejmuje uda rekoma i przesuwam od kolan do konca ud, licze do 50 bo mi sie nudzi ;P. Szczotkownie robie raz na 3 dni ale zimna wode i rolowanie codzinnie. No a celulit jakos nadal uparcie siedzi i nie wiem czy sie zmniejszyl, trudno mi to okreslic, ale co tam, lubie o siebie dbac, bede to kontynuowac. A po drugie juz tyle lat nie mialam 52 w udzie ze na pewno maje te zabiegi wplyw na taki wynik.

Gold_ring - jaki balsam antycellulitisowy możesz polecić? Zależy mi głównie na wygładzeniu skóry ud, w odchudzanie za pomocą kremów nie wierzę ;)

Gość gold_ring
z tych ktore pamietam: dove firming body (w tubce)- bylam bardzo zadowolona, ale wtedy codziennie cwiczylam po 10-15 min i moze dlatego mialam swietne efekty ziaja w pomaranczowym opakowaniu- jw ziaja w czarnym opakowaniu- nie za bardzo polecam lirene (teraz uzywam)- nizely garnier zolty- tylko ujedrnia bielenda- nie, i mial zapach morskiej ryby :-D avon w fioletowej tubce- nie oriflame z algami- nie eveline- mi nic nie dal ale nie odchudzalam sie ani nie cwiczylam, teraz chce go sprobowac jeszcze raz i poczytaj o produkcie galenic cellureverse, podobno rewelacja :-). dieta + cwiczenia + kosmetyk to gwarancja sukcesu :-)

Dzięki :) Ja narazie stosowałam tylko serum Eveline + dieta i ćw ale specjalnych efektów nie widać, uda może trochę bardziej napięte. Cm nie ubyło. Spróbuję tych pierwszych, które poleciłaś :)

jak juz o tym mowa, strasznie nie lubie tych z mentolem, zimno mi potem nawet pod kocem. Znasz jakis balsam antycel. rozgrzewajacy i nie drogi? I najlepiej taki ktory nadaje sie do masowania?

Gość gold_ring
niedawno wyszedl jakis nowy rozgrzewajacy wlasnie z eveline!! ale nie probowalam. podsumowujac to co napisalam wczesniej- polecam dove i eris ale wszystko poparte dieta i cwiczeniami!!ciekawe czy zabiegi w salonach kosmetycznych sa warte swojej ceny?

Gość Gaciunia
hmmm moze i ja skusze sie na jakis nowy balsam na celluit, aby sie go chociaz troche pozbyc, bo ten eveline faktycznie wygladza skore no i fakt mi troszke te boczki na udach zeszly:) A tak na marginesie znacie jakies dobre ciwczenia na te boczki?- chodzi mi o zewnetrzna strone ud Ja tez raz na jakis czas stosuje peeling z kawy- skora po nim jest gładziutka i napieta a jak dziala na celluit to narazie nie powiem bo robilam to ze 3 razy Magdalejna- gratuluje efektów :)

Gość Gaciunia
Gold_ring Zabiegi takie pewnie są cholernie drogie ;( osobisice nie znam osoby która by cos takiego zstosowalala wiec nie mam pojecia jak to dziala. No i kwestia jeszcze jakie zabiegi. Jak sie nie myle to w Claudii był jakis reportaz o zabiegach na cellulit ich cena i skutecznosc

Gość kaja 555
Nie chciałabym nikogo nakłaniać, ale ja sama mam 5 kg do zrzucenia i własnie stosuję dietę garściową. Zapraszam na forum : dieta garściowa. Na pierwszej stronie jest podana strona do zapoznania się z dietą, a raczej ze sposobem żywienia. Poza tym piszemy jak komponujemy swoje menu.

Gość gold_ring
drugi udany dzien :-) tzn bez obzarstwa. ale nie ciesze sie na zapas bo potrafie tydzien byc na diecie a pozniej 3 dni jesc niesamowite ilosci jedzenia.

Gość gold_ring
halo gdzie sie podzialyscie? ja znow moge sie pochwalic ze trzymam sie swoich postanowien :-) dalej nie ruszylam sie do cwiczen ;-)

Gość Gaciunia
a ja schudłam dwa kilogramki :):):):) Tez staram sie nie obzerac to raz i jem duzo warzyw zamiast mięska mojego ukochanego :( aa no i straram sie nie słodzic herbaaty i przekonuje sie powoli do niegazownej wody.... A jak tam u Was kobietki Gold_ring trzymaj sie razem damy rade :)

To ja polecam blonnik z ananasem-do kupienia w aptece w postaci tabletek-60 za 12 zl:) I dieta nielaczenia-nie laczymy bialek z weglowodanami-np. chleb z serem zamieniamy na chleb z warzywami-ogorek,pomidor,papryka:) ziemniaki z warzywami,a nie z miesem. No i przede wszystkim troche ruchu.Chociaz 3 godziny tygodniowo.To nie jest tak duzo.Ja staram sie jak najczesciej chodzic pieszo do szkoly-w jedna strone ide godzine.A wiec najwiecej to spaceruje 3 godziny dziennie,gdy po szkole ide jeszcze do sklepu po zakupy.

Gość gold_ring
Weridiana mam ten blonnik ;) i tez polecam. Jeden z niewielu produktow tego typu ktory cos daje. Ja mam juz niezle spowolniony metabolizm przez to ze wiecznie sie odchudzam :( nie to co kiedys- wystarczylo mi nie jesc slodyczy i kolacji i szybko lecialam z wagi. a teraz to sie pewnie niezle namecze zanim cos zrzuce :( 4. dzien nie obzerania sie :-) ale mam ochote na cos slodkiego, slodki jogurt hmm

Gość gold_ring
6. dzien czas zaczac. Nie wiem czy nie zaczelam go zbyt obficie- owsianka (jablkowo- cynamonowa mm) i jablko ale nastepny posilek planuje dopiero po 13. Zlamalam sie tylko raz- w sobote wypilam 1 drinka ale nie zaluje :-). Kupilam nowy blonnik z ananasem, tym razem nie do ssania, firma bioogrody. A czemu tu tak cicho..?

Czesc dziewczyny ja tez musz zjechac jakies 4-5 kg. Trzymam dietke i biegam. Wczoraj np. po bieganiu zrobilam sobie taki oklad wyszczuplajacy na uda posladki i brzuch. Przepis znalazlam na forum. 3 lyzki kawy rozpuszczalnej +2 lyzeczki cynamonu+ 1 lyzeczka imbiru+ 3 lyzeczki oleju roslinnego lub oliwy z oliwek. Dodac odrobine wody wymieszac i nalozyc na skore. Po nasmarowaniu sie tym mazidlem trzeba sie ofoliowac , zalozyc jakies stare rajstopy i conajmniej z 30 minut polezec pod cieplym kocem. Ja lezalam 1 godzine. Skora bardzo ladna po tym, czulam efekt rozgrzewajacy. Przed tym zrobilam sobie peling z soli (sol+olej roslinny+olejek eteryczny -Rewelacja) Mam zamiar robic te oklady conajmniej 2 razy w tygodniu do tego oczywiscie cwiczenia. A w te balsamy sklepowe to nie wieze zwykle naciaganie a ile chemi w srodku. Ja uzywam balsam dla dzieci Hipp , co kilka dni masaz taka szczota zakupiona w rosmanie, peling kawowy lub ten z soli a moj maz mowi ze jestem gladka jak szyba ;-) ach ci faceci