Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość freyka

Dziewczyny! ściąganie koloru z włosów..

Polecane posty

Gość freyka

Ile to kosztuje i na czym polega ? chciała bym wrócic z pasemek do naturalnego jasnego brązu... Pomórzcie ! :)

Gość freyka
prosze.

Gość abrrrrra
nie ma takiej możliwości;) musisz je ufarbowac na kolor podobny do naturalnego i ju;) jak włos jest rozjaśniony,to nie ma sposobu by "zdjąć" kolor!!! tak mozna tylko z włosami farbowanymi. jak bedzie ktoś mówił inaczej to nie daj sie nabrac

Gość fryzjer 1
z pasemek na braz to latwiej niz na odwrot :) i zdrowiej dla wlosow :) niech fryzjer dobierze ci braz odpowiednie do naturalnego,zadnych ciepych odcieni,czekolad-tylko natura !!!!!!1 na poczatku z tych pasemek troche sie bedzie wyplukiwac braz,wiec sukcesywnie trzeba ze 2 razy lub trzy zafarbowac,w odstepie1,5 miesiaca. by uzyskac trwaly kolor. cena zaleznie od salonu,powinna byc taka jak cena farbowania. powodzonka ostatnio w mode wchodza brązy

Gość freyka
o "ściąganiu" kolorusłysząłma od fryzjerki..a le wtedy jeszcze nie byłam tym zainteresowana.. ech... czyli teraz juz jestem skazana na farbe do konca zycia albo odrosty az nie zekjdzie cały kolor? (dodam tylko ze mam włosy troche ponizej łopatki - długością)

Gość fryzjer 1
jakby ci fryzjer dobrze dobral kolor do twojego naturalnego, to po jakims czasie nie musialabys farbowac,np po pol roku.

Gość freyka
SUPER! dziękuje baardzo :):*