Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brrrr...

mąż kazał mi się wylogować z naszej klasy a jak u was?

Polecane posty

Gość brrrr...

powiedział,że juz wiele związkow rozpadło się przez ten portal....z nikim nie pisałam...chodzi mi o facetów,a jednak tak go to irytowało,że musiałam skończyć z tym....a lubiłam tam wejść ,popatrze c na dzieci koleżnaek na nie jak się zmieniają,nicwięcej,po co ta bezpodstawna zazrość,że ktoś się do mnie odezwie....

Gość dowutca strarzy
zaczyna się od zdjęć dzieci i koleżanek a kończy na zdjęciach prąciów!

Gość colombinka
u mnie to samo i to z awanturą

Gość Pan Karol z Familiady
twój mąż to sobek i kanalia :-o

Gość no wlasnie no wlasnie...
'zaczyna się od zdjęć dzieci i koleżanek a kończy na zdjęciach prąciów!' to dopiero zboczenie ! :D

Miałem przez chwile.. tam profil.. nie pod swoim nazwiskiem.. oczywiście się czepili do mnie.. więc go skasowałem. :D Ale nikt na mnie nigdy nie wpływał w tej kwestii.

Gość Pan Karol z Familiady
Dobrze. Otóż do sklepu z guzikami przychodzi małżeństwo. Sprzedawca pyta: -Czym mogę służyć? A mąż: -Chcielibyśmy kupić niebieskie guziki, dokładnie o średnicy sutków mojej żony. Subiekt jest nieco zdziwiony i pyta: -Ale dlaczego akurat takie? -Jakie? -No...niebieskie. Hahahaha! Dobre? :classic_cool:

Gość ISak
Miałam profil, ale usunęłam ustrojstwo... po tym jak zaczeli dobijac sie ludzie ktorych raz w zyciu widzialam i nie pamietam nawet imienia, a znajomi ktorzy chcieli podtrzymywac kontakt - podtrzymuja, poza tym ten indeks osob mogłby mi zrujnowac kariere zawodowa w przyszłosci, nie zamierzam ot tak sobie publikowac danych osobowych....

Gość nie nie nie nie nie
nigdy w życiu - mój mąż to nie mój władca, jak nie chce on mieć konta w naszej .... to nie ale odemnie wara!!!

zona do męża: - kochanie, pojedzmy w tym roku na wakacje na dominikane zebysmy mieli fajne zdjecia do naszej klasy.

Gość to się nazywa brak zaufania w
związku...:o mój chłopak nie ma nic do mojego profilu a ja do jego... z resztą nie założyłam tam profilu po to zeby sie z kimkolwiek umawiać...

Gość brrrr...
Z syn nakrył go, jak sie loguje do naszej klasy pod nie swoim nazwiskiem. To dopiero - zonie każe usuwac a sam hula do woli

Ja tam mam profil zupełnie nie pod swoim nazwiskiem. Nie należę do żadnej szkoły. Ale lubię obserwować innych. :classic_cool: :D

Gość justyna2222266
Mnie chłopak też kazał usunąć konto. I usunęłam.W sumie nie jest mi do niczego potrzebne,i tak z nikim nie gadałam,i ni epodtrzymywałam tamtych znajomości. A on taki zazdrosny jest,że po co mam tam być...

Gość blądynka_.
Rzadnego myrevina w wyszikiwarce naszej klasy nie znalazłam

Gość blądynka_.
To ci zaraz załozymy tam konto z prawdziwym Nikiem