Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niuniuska

DZIEWCZYNY Z KIELC I OKOLIC WYCHODZACE ZA Mąż POGADAJMY!!!!

Polecane posty

Gość niuniuska

Podzielmy się swoimi przedslubnymi rozterkami!!!!Jeśli takowe macie!!!!

Gość niuniuska
NO TO SE SAMA POGADAM CHYBA.......

Gość moze ktoras
chce kupic suknie slubna?:)

Gość wwwwwwwwwwwwwwww
hej dziewczyny! kiedy bierzecie śluby, gdzie urządzacie wesela, ile macie lat? napiszcie coś o sobie.:)

Gość wwwwwwwwwwwwwwww
caca! forum o weselach w kielcach jest, ale ono ma charakter bardziej informacyjny a to fajny pomysł, żeby móc sobie wspólnie poplotkować na luzie na innym temacie.;)

Gość do wwwwwwwwwwwwwwwwww
Też tak myślę...a skoro już weszłyście na ten topik to nie bądźcie takie....pochwalcie się....ja mam ślub 18 października, mam 24 lata, a z moim przyszłym ślubnym jestem od 5 lat......

Witam! 18.kwietnia 2009. Na razie tylko sala wynajęta. Zamek w Sobkowie. Poza tym nic. Nawet termin w kościele nie jest ustalony. Do końca kwietnia może się jeszcze coś załatwi.;) Lat 29, tż lat 31, razem siódmy rok.

Gość niuniuska
No ja terminu w kościele jeszcze też nie ustaliłam tzn..nie zarezerwowałam godziny....ale juz na dniach to zrobimy.A wesele mamy w Broninie k/Buska-Zdroju.Weselna tropicielko dużo macie gości bo sala w Sobkowie to taka nie za duża jest nie?

Też się trochę obawialiśmy ciasnoty, zwłaszcza, że wesele w kwietniu raczej nie zachęci gości do spacerów na zewnątrz. Ostatnio jak byliśmy tam, to były ustawione dwa rzędy stołów, czyli przy nich stały cztery rzędy krzeseł, w rzędzie naliczyłam 30 krzeseł. Czyli ustawienie na 120 widziałam i było ok. Zakładamy, że będzie od 100 do 120 osób. Myślę, że spokojnie się zmieszczą. Znalazłam też w necie zdjęcia z wesela tam, ale był spory tłoczek gości. Dopatrzyłam się tam jednak trzech rzędów stołów i ciasno ustawionych krzeseł, czyli mieli więcej gości niż my planujemy. http://www.matkowscy.pl/index1.html Zastanawiam się czy nie zrobiliśmy głupoty decydując się na kwiecień. Kurde, zimno jest. Ale tysiączek zaliczki już wpłacony, postanowione. Najwyżej zainwestujemy w płaszczyki.;)

Gość niuniuska
no niekoniecznie musi być zimno......Moze wiosna 2009 przyjdzie szybciej i będzie ok????Poza tym to w Sobkowie jest tyle atrakcji,że gości tor aczej nie utrzymasz w sali!!1:):):)jeszcze wieczni palacze są....My też myśleliśmy o Sobkowie ale właśnie ta małą sala nas nieco przeraziła bo my jak dobrze pójdzie o będziemy mieć ko 150 osób....Jeśli dopiszą.....A skąd masz kapelę?????

Miejmy nadzieję, że będzie ładnie, słonecznie i ciepło. Tym bardziej, że ja też palaczka.:D Tyle, że wypadałoby wczesniej wiedzieć czy szykować jakieś cieplejsze wdzianka czy nie...;) Jeśli chodzi o muzykę, to będzie dj. Nie lubię zespołów weselnych. ;) Facet fajnie prowadził imprezę na weselu koleżanki i muszę się do niej uśmiechnąć po jakieś namiary na niego. A kiedy Wy bierzecie ślub? To Twój wpis, że w październiku?

Gość niuniuska
tak to mój wpis. Październik 18...no już w sumie bliżej jak dalej.....

Gość niuniuska
No jesteś w końcu!!!Czekam i czekam..eh...koleżanko...chyba same jesteśmy skazane na ten wątek ale mi się podoba rozmowa z Toba!!! Więc jak mam być szczera to poza tym,że poustalaliśmy sobie zespół, zdjęcia studyjne i pana fotografa do robienia zdjęć w Kościele też mamy...no i w sumie tyle...Sukienek kilka przymierzyłam....w sumie mam model, który chcę zamówić i jadę to zrobić pewnie pod koniec kwietnia.....A Kościół ubierasz sama czy masz kogoś????U nas siostry zakonne ubierają....

Znikam czasami na trochę, bo piszę z pracy i cóż, trzeba czasem popracować.;) Jeszcze nie wiem jak będzie z kościołem. Najpierw muszę się tam wybrać na pogadankę z księdzem. U nas proboszczem jest taki surowy klecha, że aż mi skóra cierpnie na myśl, że będę tam oczami przed nim świecić.:P Pewnie znowu zacznie o tym, ze tyyyle lat mieszkamy bez ślubu. A kiecki jeszcze nie wybrałam. Najpierw muszę \"trochę\" schudnąć, żeby zdecydować na co będę mogła sobie pozwolić.;) Na razie to ważę 65 kg a mierzę 163cm, więc najlepiej byłoby mi w dresie.:D Nie wiem, jestem załamana na myśl o organizacji tego przedsięwzięcia. Ciągle nie mamy na to czasu i odkładamy na \"przyszły tydzień\".;) ALe z drugiej strony wiem, że chcę takiego wesela. Kiedyś w ogóle nie chciałam ślubu, ale chyba mnie starość dopada i mi się odmieniają poglądy.;)

Gość niuniuska
No nie przesadzaj!!!!Ja się odchudzam rozważnie od 2 miesięcy i jest prawie 5 kg w dół to luz.....Też nie należę do wysokich 160 ale powiem Ci,że do niektórych modeli sukienek po prostu trzeba mieć trochę i z tyłu i z przodu!!!!;););) Zwłaszcza do modeli typu "rybka";) W sumie to mnie też to wszystko przeraża....to organizowanie ale....niezapomniana spawa...potem się miło wspomina....:)Głowa do góry!!!A czas chcąc nie chcąc musisz znaleźć!!!!!

Gość niuniuska
Ja w umie też powolutku....15:30 magiczna godzina:)To czekam na odezw!!!!!Papapa!!!

Hej! Z tyłu i z przodu trochę może być. Ale trochę!:D Postępów organizacyjnych nie ma. Nic mi się nie chciało wczoraj. I marnie znów widzę ten tydzień. Powolutku, powolutku i się wszystko załatwi.;) Luuuuzik.;)

Gość niuniuska
u mnie kamerzysta zaklepany..na 100!!1uffff bo już myślalam,że kolege mi bedzie chcial podesłać...ulga...Zbieram się juz wiesz...mam dentystę za godzx...brrrr....

Gość kijanka123213123
dziewczyny, maly kryzys! ja wychodze za maz w czerwcu 2009. potrzebuje mala sale (na jakies 50/60os) a idealnie to lokal z pieknym ogrodem - i mozliwosc wstawienia tam wielkiego odkrytego namiotu - jakies sugestie? chyba zwariuje....

Gość niuniuska
yyyyyy...nie rozumiem jak to namiot do środka????Możesz jaśniej?

Gość niuniuska
:):):): co za głupek ze mnie!!!!Jeszcze się nie obudziłam chyba do końca.....hehehehe!!!Wiem rozumiem.....hm....a czy wiesz gdzie jest Zacisza???Na trasie tarnów -kielce za lisowem skręca się tak w las....Tam jest urokliwie....ale nie wiem jak cenowo..:(

Gość niuniuska
cześć weselna tropicielko!!!!!Co u Ciebie?????Fajną pogodę mamy dzisiaj....Życzę Ci takiej na Twoim ślubie!!!!!

Gość niuniuska
No co Ty????A tu świeci mi od rana słoneczko!!!!!Więc słoneczka Ci życze:D:D:D:D

Gość lilcia2323
To ja tez sie dolacze:).Slub w sierpniu 2009, w Bohemie.Zarezerwowany kamerzysta, fotograf, msza w kosciele...Na razie tyle:).

Gość niuniuska
Witaj!!!!!W nielicznym gronie co prawda!Widziałam zdjęcia Bohemy i prezentuje się naprawdę ślicznie.....Mam nadzieję, że goście Ci dopiszą.....Dużo macie ludzi?????