Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalakakakaka

Dziwne snyMiałyscie tak przed slubem?Proszę o wypowiedz

Polecane posty

Gość lalakakakaka

Witajcie:) Mam zaplanowany ślub i troszke juz to przezywam chociaz dopiero w 2009 ma sie odbyc:)ale ogladamy wesela itp:) no i po kazdym obejrzeniu jakiegos wesela mam jakies głupie sny. Po 1 płycie jaka obejrzalam- ze miałam isc do slubu w sukience w kratke i bluzce bialej. W ostatnim dniu kupiłam z mama ładna biała suknie:)Po 2 łycie obejrzanej z innego wesela- ze miałąm isc do slubu w swojej czarnej sukience imprezowej w stylu mała czarna,bo wczesniej kolezanka mi opowiadała,ze jej siostra kupiła sobie do slubu suknie brazowa z czarna podszewka bo to teraz tak modnie:P ale w rezultacie w moim snie kupilismy tuz przed weselem piekna biala suknie:) No i stad moje pyt: czy czarna sukienka w snach zawsze wrozy zalobe? Bo troche mnie to martwi... Niby ponoc jak sie cos przezywa itp to sny sie biora z tego wlasnie,a nie sa to jakies przepowiednie. Mialyscie tak przed slubem?jakies fantazje dziwne na temat sukien? Mam chora babcie dlatego sie martwie..:( Pozdrawiam serdecznie wszystkie Panie

Gość 09 imaclap yzdęim awrezrP
mi się śniło że pobrudziłam sobie suknię, a po tem stanęło przede mną 10 murzynów i z uśmiechem na ustach powiedzieli "Nie martw się, z drobną pomocą od Ciebie, pomalujemy tą Twoją sukienkę z powrotem na biało". A co się działo potem, mmmm. Brakuje mi tych snów :(

Gość lalakakakaka
:) Czyli myslisz ze to nic groznego? Wlasnie czytalam jeden topik i dziewczyny tez mialy takie rozne dziwne sny o sukienkach przede wszystkim!

Gość myszka235
ja mam ślub za 3 miesiace. gdzieś 2 miesiace temu miałam dwie noce pod rząd takie dziwne sny. raz mi sie sniło, ze swiadkowa spóźniła sie na ślub (jest z innej częsci polski) gości pojwiło sie na slubie tylko 12 i orkiestra nie zdarzyla przyjechac. za drugim razem śniło mi sie ze swiadkowie nie zdażyli na blogosławieźstwo, pod sukienka miałam czarne kozaki a w nich zielone skarpetki na nogach.;) ale im bliżej slubu tym mniej sie denerwuje i tak nie schizuje. wiem ze sny sie biora z naszego stachu. im masz wieksza wyobrażnie tym gorszy sen

Gość lalakakakaka
te zielone skarpetki najlepsze:) kurcze,ja mam slub w sierpniu 2009,az sie boje tych snow tóż przed:p

mi sniło ze zamiast z moim nazeczonym chcialam wziac slub z kolezanka w ostatniej chwili zdecydowalam sie ze jednak to byl on i latałam po całym kosciele zeby go znalezc innym razem nie mogłam znalezc welonu i ktos przyniusł mi czarny i pozsłam w czarnym

Gość lalakakakaka
Czyli myślicie ze te dziwne kolory,nawet czarny w snach dotyczacych slubu to nic takiego? ja zawsze w snach ide do oltarza w bialej sukience i nic sie nie dzieje,tylko przed zawsze mi gdzies ta moja suknia zawierusza sie i mam isc w jakiejs innej,ostatnio w malej czarnej:P

Gość no ja cie prosze
ty na serio wierzysz ze sen moze przyniesc pecha???

Gość lalakakakaka
no serio serio:)) a kto w takim razie wymysla senniki?:P wcale w to nie wierzysz?:) wiem,ze to smieszne:)

Hmmmm, ja miałam takie sny półtora roku przed ślubem, teraz gdy został mi tylko miesiąc, nic mi się nie śni, chyba repertuar się wyczerpał;) Denerwuję się wiadomo, ale nawet nie mam czasu żeby o tym myśleć, jest tyle do zrobienia:)

Gość niuniuska
No!!!!!Kurcze!!!!Ja mam ślub w październiku tego roku i też mnie jakieś dziwne sny prześladują....:)Ale ja nie przeżywam jakoś specjalne...ale jak rodzinka wpadnie na weekendowe plotki to zawsze o wszystko wypytują no i potem mi się śni...że mam sukienkę nie taką, i że ślub mnie zaskakuje bo nie byłam ustalić menu i że zaproszenia są nie rozesłane...masakra...Kurde dziwna jestem.....ale dobrze,że nie jedyna!!!!:):):):)

Gość lalakakakaka
Pewnie że nie jedyna:) jedyna to pewnie ta której sie nic głupiego zwiazanego ze slubem nie sni hehe. Tez sie ciesze,ze nie jestem jedyna,bo juz myslalam,ze to cos zlego znaczy,bo ponoc to niedobrze jak sie sni czarna sukienka....???? ale w sumie chyba nie dobrze jak sie sni bez powodu,a jak sie cos przezywa to chyba jest inaczej co nie?:)

Gość mi sie snilo ze
byl dzien slubu, zostalo 15 min do wyjazdu do kosciola a ja nie bylam pomalowana, uczesana, nie mialam bukietu, pomalowanych paznokci... och, straszne to bylo! slub mam w sierpniu a sen byl m-c temu. i mialam jeszcze z 3 takie sny, zawsze ze sie nie wyrabialam na czas. a kiedys kiedys jak jeszcze nie planowlaismy slubu to snilo mi sie, ze slub mial byc ale nie z moim facetem tylko za jego kolege mialam wyjsc. strasznie plakalam bo nie chcialam za niego, on tez za bardzo ze mna nie chcial. do tego kupilam sukienke za krotka, do polowy lydki mi siegala. w koncu tak sie skonczylo, ze nie wzielismy tego slubu, ale sie cieszylam! :D

Gość niuniuska
Ale dziewczyny tych ZIELONYCH SKARPETEK W KOZAKACH NIC NIE POBIJE!!!!:):):):)Sen zdecydowanie bezkonkurencyjny......

Gość lalakakakaka
Wiesz niunuska...te senniki to ktos przeciez tez wymysla:) ich Jezus nie objawil... takze nie zadna rewelacja wymyslec ,ze czarny kolor to nieszczescie albo inne głupoty. tak sobie mysle:P a chyba ze komus kto bierze slub sni sie suknia slubna to normalne...:) ocztwiscie na poczatku sama sie tym przejelam, dlatego napisalam posta, ale juz sobie przetlumaczylam sama:D z Wasza pomoca:)

hihihi! Ojejku, ale się uśmiałam. Super topik. I te kozaki z zielonymi skarpetami. Chciaż historia \"malujących murzynów\" też mnie urzekła. Mi się na ten temat akurat nic nie śni. Snów mam akurat pod dostatkiem - ciągle nowe cuda, ale akurat nt ślubu - nic. Nie to, żebym się ślubem nie przejmowała.... :)

Gość myszka235
jestem bezkonkurencyjna ze swoimi kozaczkami i zielonymi skarpetkami. ale wiecie co te głupie sny , śnią mi sie jak za duzo myśle o weselu ślubie i ile jeszcze zostało mi do załatwienia. Mam nadziję ze po ślubie bedą mi sie ciekawsze sny śniły.:)

Witam. Ja miałam brzydki sen i sie matrwię bo ogólnie mam prorocze sny, komuś kto w to nie wierzy wydaje sie to głupie i smieszne, ale mi do śmiechu nie jest. Ja byłam w białej sukience i miałam czarne buty na nogach, śniło mi sie jeszcze coś ale to aż strach napisać.

Gość lalakakakaka
ewai: nie przejmuj sie tak...na prawde. Czasem jest tak,ze sny nalezy interpretowac odwrtonie.... ja nigdy nie mialam proroczych snow,ale np jak obejrze film o czyms,to odrazu mi sie ta sama akcja sni z udzialem moich bliskich:) to sie zdarza osobom z duza wyobraznia podobno:)