Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewa1984

boląca skóra, co to może być gdy skóra tak jakoś uraża?

Polecane posty

Gość Ewa1984

Wczoraj strasznie bolała mnie głowa, razem z zębem, wzięłam 1,5 Pyralginum bo tylko ona mi pomaga na bó l głowy noi minęło. Niestety późnym wiczorem znowu zaczęła mnie boleć głowa i mnie aż tak mdliło. W nocy masakra, jakośsie dodatkowo wypociłam :( Dziś juz od rana boli mnie głowa i mam taką bolącą skóręna ciele, wręcz nie mogę się dotknąć. Co to może być i co ja mam łyknąć na to?? Kupię wapno, działa odczulająco troche, no ale nie bede przcież znowu brać tabl od bólu głowy. Zresztą głowa to juz pal licho, ale ta skóra... Raz tak miałam że mnie skóra bolała przy zatruciu pokarmowym i gorączce, ale tym razem ani tego ani tego nie mam... Czy miał ktoś z Was podobnie???

Gość Andrzej1981
Ja mam to samo, boli mnie skóra jakby była poparzona na żebrach i plaecach juz tazrci dzień, wczesniej miałem bóle głowy. Co to może być??? Podejrzewam dwie rzeczy, ostatnio stosowałem ostra paptyke do wszystkich dań ale nie koniecznie to musie być

Gość karlallalalala
mam to samo na zebrach i plecach - co to jest za cholerstwo!?

Gość piszą bzdury
ból na żebrach i plecach ? mnei kojarzy sie to tylko z półpaścem, chorobą wirusową moze tak zamiast pytać na forum iść do lekarza ?

Gość karlalla
zgadza sie, oglądała mnie pielęgniarka i rzeczywiscie to półpasiec. jutro ide do lekarza