Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Antoinette

Jestem dziewicą i chcę nią pozostać!!

Polecane posty

Gdyby nie presja ludzi, żebym jak najszybciej skończyła z dziewictwem, to w ogóle bym o tym nie myślała. Nie chcę uprawiać seksu! Może i jestem trochę ciekawa, ale tak samo jak np tego co jest po smierci. A przecież się od razu nie zabiję, żeby to sprawdzić...

Gość hmmmmm ...............
Ale po co o tym piszesz? Nie chcesz, to nie ... Nie ma co wokół tego szumu robić ... :O eh ... :O

Gość Autorko
Popieram cię w 100 procentach. Trzymaj się swoich zasad:)

Forum jest bardziej do wymiany zdań, a tu nie oczekujesz niczego ... Kurczę to tak samo jakby napisać, nie zjem kolacji ... I nikt mnie nie zmusi ... Nikogo to nie obchodzi .... :O I nie są to tematy do dzielenia się z obcymi ludzmi .... Tym bardziej, że nie oczekujesz niczego z ich strony ...:O Nie wiem, chciałaś się pochwalić? Nie ma czym ... :O

Gość mAJA_22
Chwalisz się czy żalisz?...

Gość no to fajne masz towarzystwo
że wywierają na tobie taką presję. nie zastanawiałaś się nad jego zmianą?:D

Każdy ma takie towarzystwo na jakie zasługuje .... :O Skoro bierze udział w wyścigach, to chyba się żali ... jednak ... :O Może książkę napisz ... :O

Nie podoba ci się temat, to wypad. A co do presji to już wytłumaczyłam o co chodzi powyżej. Nie będę się powtarzać.

Gość według mnie jesteś jedną z
wielu kafeteryjnych pustaków((🖐️))

Widzę, że nie tylko ja jestem pod wrażeniem gorącego tematu ... :D Ciekawe, czy tak bardzo zaprzątają Ci głowę poważne przemyślenia egzystencjalne ... :O

Gość Natalee32167
Moim zdaniem tylko chorzy na glowe ludzie powstrzymuja sie od seksu!! koniec mojej wypowiedzi

Gość twardy beton
no i mamy dzisiejsze czasy.A najlepsza jest ta na dole z tymi przemysleniami egzystencjonalnymi.A dziewictwo,jakies zasady-to pewno mwsz w egzystencjonalnej doopie !! Nie?!!! Trzymaj sie autorko i nie mysl tak o tym.Kiedys to bylo bardziej normalne niz dzis i mysle,ze za niedlugo znow bedzie.Znam nawet kilku chlopcow,ktorzy mysla podobnie.A to chyba dobry znak.

Gość amarella
Seks to piękna sprawa, ale trzeba do niego dojrzeć. Różni ludzie w różnym wieku decydują się rozpocząć życie seksualne i jest to indywidualna sprawa każdego.

Gość Natalee32167
Jezeli chcesz to robisz jezeli nie to nie. Ale jezeli masz kochajacego chlopaka jestes dojrzala do rozpoczecia ... to ja nie widze przeszkod a jezeli nie chcesz twoja strata

twardy beton - eh rozumiem, że ten nick to nie przypadek ... Jak nie zrozumiałaś, to się nie wypowiadaj .... Nie chodzi o jej dziewictwo .... tylko o fakt, że robi z tego temat, do chwalenia się, czy żalenia .. (dotąd nie ustalono) I jeszcze o jakiejś presji żenującej mówi .... Dziewictwo to dla mnie normalna sprawa ... To nie są ani wyścigi, ani też powód do chwalenia się, czy żalenia .... I skoro chce nią pozostać, to w czym ma problem? I dlaczego ciągle o tym myśli? To jest żenujące ... a nie sam fakt ... :O Beton .... czytaj ze zrozumieniem .... :O

Gość Natalee32167
hmmmmmmm... zgadzam sie

Gość Ksiądz proboszcz
Autorko zaczekaj z tym do ślubu, zobaczysz jaki będzie szczęśliwy twój mąż w waszą noc poślubną:)

Jak na kogoś nie zainteresowanego seksem ... za dużo o tym mówi ... Stąd ciekawa jestem, czy tyle przemyśleń ma na inne tematy ... Skoro coś, co nie ma prawa być tematem ... nim jest ..... :O

Gość Natalee32167
ta... raczej juz jajek nie bedzie mial i wtedy ona bedzie nie zadowolona haha dla mnie to zalosne czekac do slubu takie jest moje zdanie w kosciele sie przyjelo ze trzeba spac z mezem po slubie tacy jestescie świeci??

Czemu ludzie którzy udzialają rad sami ich nie słuchają ( to tak a propos czytania ze zrozumieniem) A kto powiedział, że nie mogę rozmawiać i myśleć o seksie, ale nie chcieć go uprawiać? A na inne tematy tez mam różnorodne przemyślenia.