Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A_S_P_I_R_Y_N_K_A_16

Co myślicie o tej sukience ???

Polecane posty

Gość pedro* in orange
a gdzie ty ladacznico chciałaś w niej wyjść???

Gość pingwinka
okropna

Ladacznica to cie chyba robiła ;)

Gość euilkm nbv
bleee ja to bym w takiej nawet spac nie poszla :/ :D ten roz...i wogoe krój jak z pod latarni!

Gość Do pracy
będzie w sam raz :P

Gość pedro* in orange
jeśli masz 16 lat to ja wszystko rozumiem. świeć dupą jak nie masz czym zaimponować ladacznico

Gość zazdrośnice
jesli masz super figure to czemu nie :p

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajjjjjjj
podoba mi sie takie faldy na brzuchu zakrywaja niedoskonalosc;)na wesele jak najbardziej;)

Gość ndjkdnfvj
niestety już za późno na zbieranie opinii:o

Gość pedro* in orange
jak by mi moja dziewczyna coś takiego ubrała to bym z nią nie wyszedł na ulicę... Nie dość że kiczowate to jeszcze kurewskie. Na A4 panie są skromniej ubrane

Gość ja.........
no ladny ma kolor i ogolnie tez jest ladna ale tak mi wyglada na material kiepawy

Ladacznico wyraz twojej inteligencji jest wprost powalający !! hehe :) Przynajmniej mam czym świecić ;] a ty masz dupe jak wiadro , swoje ubrania zapewne prasujesz na ulicy a paznokcie malujesz u lakiernika :) zal mi ciebie naprwdę ;] widać że masz kompleksy na tle własnej osoby ! powinnas się zgłosic do jakigos specjalisty ;] hehe :):) bo kafetria to napewno nie jest miejsce dla takich ludzi jak ty ;] To że ktos ma co pokazac (w przeciwieństwie do ciebie ) Nie znaczy że jest LADACZNICĄ ;] skoro po ubraniu umiesz ocenić człowieka to gratuluję a zarazem wspołczuje głupoty :) No cóż ... zakompleksiona dziewuchą , nie będę dłużej z tobą dyskutowac gdyż od razu widac jaki poziom reprezentujesz swoją osobą ;] heeeee

Gość pedro* in orange
po pierwsze kretynko jestem facetem :) Po drugie jak chcesz świecić dupą to świeć gówno mnie to obchodzi. Sukienka dla kurwy takie jest moje zdanie chciałaś je poznać. Dupą zajedziesz daleko skoro taki jest twój sposób na życie. Gówniaro

no ja wlasnie tez nie rozumiem o co wam chodzi?przeciez kolezanka nie pytala czy ty bys sie w nia ubrala tylko czy ladna a to roznica...ehh ja bym sie np w taka nie ubrala ale podoba mi sie mimo to;)

jak mozna na grzeczne pytanie tak odpowiadac??opanujcie sie

Gość pedro* in orange
nadawałabyś się w niej do programu "Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym" :) Jak joasia naturalna

Gość j.Ko
tragiczna

Gość mAJA_22
Do tańca na rurze owszem :)

Gość i tak jak w każdym z pozoru
lekkim temacie zajechało jadem 😭

Gość hhhhhhh
normalna ładna sukienka

Gość madleneee
Nie chcę Ci dogryzać czy coś, bo każdy ma inny gust, ale... Moja koleżanka ostatnio kupiła identyczną. Ma zajebistą figure i wogóle niezła z niej laska, ale do czego zmierzam... Ta kiecka jest OKROPNA! Na zdjęciach nie wyglada na aż taką zlą, ale wierz mi, że jest okropna! Bardzo opięta (rozm. chyba uniwersalny) i uwydatnia każdy kształt więc musisz być baaaardzo zgrabna, żeby móc ją włożyć. A co najwazniejsze jest bardzo króciutka, koleżanka musiała ja sobie przytrzymawać w trakcie tanca ;|

Gość pedro* in orange
Ok poniosło mnie :D Ale nie chciałbym dziewczyny która się tak ubiera. Takie laski są raczej tematem śmiechu między kolesiami którzy chcą zaliczyć takie panny. Najśmieszniejsze jest to, że one po to właśnie zakładają takie sukienki, a potem po wszystkim piszą na kafe jakie faceci to świnie bo ją wydymał i zostawił