Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy dostajecie

Czy dostajecie również takie wiadomości?

Polecane posty

Gość czy dostajecie

co to w ogóle jest? Czy znasz dziewczynę, która jednocześnie: 1) Jest panną (wolną). 2) Jest w wieku 20 do 28 lat. 3) Jest osobą wierzącą (kościół rzymsko-katolicki) 4) Jest dziewicą (w pełnym tego słowa znaczeniu). 5) Szanuje czystość przedmałżeńską. 6) Uznaje całkowitą wierność przyszłemu wspómałżonkowi. 7) Wyklucza aborcję. 8) Nie dopuszcza stosowania antykoncepcji w swoim związku. 9) Nie pali papierosów. 10) Alkohol pije najwyżej okazyjnie. 11) Nigdy w życiu nie brała narkotyków. 12) Mieszka na stałe w Polsce i nie planuje emigracji za granicę. 13) Lubi jeździć na rowerze, lubi podróże. 14) Jest mądra, szczera, uczciwa. 15) Nie wierzy horoskopom, wróżkom i innym zabobonom.

Gość aaaaaaaaaaaaasssssss
ale ja znam taką! moja katechetke xD

Gość nwszystkojedno
ja dostałam niedawno coś w ten deseń. Tylko bardziej osobowo: ze jestem wartościowym facetem który szuka skromnej religijnej dziewicy...

Gość ja go kocham
nie nie dostaję ale dostaję wejdz(... Różne portale) poznasz miłość swojego życia albo lubisz sexs z rana lub chcę wylizać twoje stpoki :O

Też miałam coś podobnego... I jeszcze numer gg na który miałam odpisać (bo ten z którego dostałam wiadomość niby tylko grzecznościowy) był podany w systemie zero - jedynkowym :D Bo \"jeśli Ci naprawdę zależy to się postarasz i znajdziesz sposób, żeby go odszyfrować\" :D:D:D

Gość kikikikiki maupa
Co Myrevin ? Nie dasz stópek do wylizania :D ?