Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oj gapa gapa

Przez pomyłkę wzięłam dwie tabletki jednego dnia..

Polecane posty

Gość oj gapa gapa

Dziewczyny, sama się sobie dziwię jak to zrobiłam, ale jednego dnia wzięłam dwie tabletki Diane35 zamiast jednej, no i teraz mam o jedną mniej :(. Zastanawiam się co teraz zrobić, czy wziąć jedną dodatkowo z następnego opakowania, tak by ostatnią wziąć tego samego dnia tygodnia co pierwszą, czy może zamiast 7 - dniowej przerwy zrobić 8 - dniową, czy jeszcze coś innego powinnam zrobić? Może i głupoty wypisuję, ale to jest moje pierwsze opakowanie i tak nie bardzo wiem co dalej. Może coś mi doradzicie? :)

Gość Marcia87
nie wiem jak jest z diane 35 (nie wiem czy tak można, ale tego dowiesz sie w ulotce) ale najlepeij wex od razu dwa opakowania pod rzą, bez 7-dniowej przerwy. albo weź jedną tabletke z następnego opakowania (tak żebyś wzięła w sumie je 21-dni) Pod żadnym pozorem nie wydłużaj przerwy nie może byc dłuższej przerwy niż 7 dni!

Nic się nie stało, po prostu u Ciebie teraz ten cykl będzie trwał o jeden dzień krócej i wszystko przesunie Ci się o jeden dzień. Nie musisz brać dwóch opakowań pod rząd, zrób normalnie przerwę 7-mio dniową i następne opakowanie. Nic nie musisz robić. Nie przejmuj się, nic Ci nie będzie.

Gość oj gapa gapa
Marcia i Czajka, wielkie dzięki za chęć pomocy :). Marcia nie jest pewna :), więc posłucham Czajki :), wykończę te opakowanie, potem 7 dni przerwy i zacznę kolejne. Już taka gapa nie będę :D. Rozumiem zapomnieć, ale wziąć dwie..

proszę o pomoc biore pigulki 28-dniowe qlaira (nie robie 7-dniowej przewry diwe ostatnie pigulkie to placebo)w czwartek wziela dwie przez przypadek dzis zauwazylam ze brakuje mi tej pigulki ktora powinam brac w dzis czyli w piatek co mam zrobic?