Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka mała rada

Dziewczyną które mają problemy z syfkami,trądzikiem polecam

Polecane posty

Gość taka mała rada

Kupić ale spirytus kosmetyczny no i wziąć wacik nasączyć porządnie spirytusem i nasmarować całą twarz albo głównie dotknięte miejsca. Zrobić to na noc na umytą twarz. Nasmarować tylko oczy kremem-żeby nie było im sucho;) Kto nie chce nie musi tego wypróbować, Ja to zrobiłam bo skończył mi się żel punktowy no i byłam zdziwona na drugi dzień. Ładnie wszystko wypaliło. Powtórzyłam to kilka razy i nic mi się z twarzą nie stało;) Ten spiryt działa lepiej jak słońce czy solarium. miałam tematu nie zakładać ale pomyślałam sobie ,że jednak może komuś się przydać...

Gość chodzi o spirytus
salicylowy?

Gość taka mała rada
tak

Zgoda, ale po pewnym czasie skóra staje się od tego przesuszona. Można zrobić kilka dni przerwy i dalej. Ja dezynfekuję spirytem wyciśnięte syfki, wtedy szybciej się goją. Do codziennego przecierania twarzy lepsze są takie płatki z Garniera na niedoskonalości skory w niebieskim pudełku, zawierają alkohol, cynk i coś tam jeszcze, są łagodniejsze niż spirytus, niedrogie i mi pomagają:)

spirytus strasznie wysusza! wiec nie nalezy go stosowac na dłuższa metę no i napewno nie latem jesli zamierzasz potem wyjśc na słońce

Gość widzę że masz ogromne pojęcie
o pielęgnacji cery tradzikowej. Używaj sobie tego dalej jeśli chcesz, ja nie polecam.

Gość 21_lat
pozniej wyjdą Ci jeszcze gorsze

Gość Asik482
Dokladnie. Zamiast spirytusu miejscowo papka przeciwtradzikowa z jadwigi, identyczne efekty a w ogole nie szkodzi.

Gość winetu w brecie
polecam picie aloesu, mnie wszystko po nim przeszlo

Gość Asik482
Tak jadwiga to taka firma z kosmetykami dla cery tradzikowej. W sklepie tego nie kupisz, albo u kosmeczytki albo na www. Ponizej podaje link:) http://www.jadwigajk.hg.pl/