Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość porzadnosc juz nie w modzie

moja kolezanka wychodzi za maz za faceta z ktorym przespala sie po godzinie ...

Polecane posty

znajomosci...czujecie???? Najwieksze scierwo, bo ciagle myslala tylko jakby tu jakiegos poderwac. Na imprezie poznala takiego jednego, po godzinie wyszli gdzies sie seksic. Potem sie z nia poklocilam bo powiedzialam jej ze sie nie szanuje. Obrazila sie a dzis (minal rok od tego zajscia) dostalam zawiadomienie ze sie pobieraja. Normalnie nosi mnie. Zawsze bylam porzadna, nie lazilam z byle kim. swoja cnote chcialam zachowac dla tego jedynego. I co z tego mam? Nic. Jestem sama i nikogo nie moge znalesc. Trafiam tylko na takich co sie chca zabawic albo takich co szukaja romansow lub ktorzy mi sie nie podobaja. mam juz tego dosc. Zycie jest niesprawiedliwe. Ci co sa porzadni sa sami a takie scierwa jak kolezanka wychodza szczesliwie za maz. Wyglada na to ze lepiej sie nie szanowac.

Gość dobresobie
To chyba nie jest kwestia porządności? :) Jesteś po prostu złośliwa, zawistna i żałosna. Może to są powody twojej samotności?

Gość ja też ożeniłem z moją starą
po godzinie seksu i trzech dniach znajomości, bo na chuuj mi była potrzebna cnota, konia nawaliłem sie za kawalera

Czyli wynika z tego ze wartosci juz sie nie licza. Najlepiej tak od razu po godzinie i okey. Kurcze a gdzie jest to czekanie na tego jedynego? gdzie jest to ze sie najpierw patrzy na charakter, osobowosc a dopiero potem mysli sie o czyms wiecej? Czy ja juz taka niemodna jesten ze dla mnie liczy sie cos wiecej niz sex?

znałam taką jedną. Już po ślubie. Zdradza męża za każdym razem jak wyjeżdża w delegacje albo jest zmęczony i nie może :) Oczywiście on nic nie wie.

a co w tym zasranym życiu jest ważniejsze od seksu. Czekasz na tego jedynego a okaże się że ma małego, albo lubi się pokochac raz na tydzień, i co niedopasowanie i możesz w dvpę włożyć te swoje wartości

ja też ożeniłem z moją starą - drogi kolego każdy ma inne wartości. Są na szczęście mężczyźni, którzy szukają porządnej żony. Niestety oni sami często lamusowaci w okularkach takie pizdusie :(

gówno prawda Rossalindo, jak się babie dogodzi, to nie myśli o innych Ibiszach, czy przystojniakach

Gość droga autorko
a tak wlasciwie ile ty masz lat ??

No jak się dogodzi a wiadomo, że w życiu różnie bywa. Nie każdy jest maszyną. Nie fajnie wychodzić chyba z domu w strachu co też ta puszczalska ziuta wyrabia.

Czyli korzystała z życia i ciągle szukala takiego, który spełni jej wymagania , być może teraz znalazła na chwilę albo nadal będzie szukać ale już zaobrączkowana :) , jezeli trafiła na gościa, który jej nie pozwoli na szukanie przygód to łatwo ją będzie można poznać za dwa lub trzy lata po tym, że będzie mieć poważne braki uzębienia na własne życzenie :) Czy teraz jest Tobie trochę lepiej autorko ?

Gość dziki johny
rosalinda, chyba juz wolalbym byc z puszczalska ziuta niz z taka ciotka klotka jak ty, wypisz wymaluj dulska

Gość a po cóż Rossalindo
mam wychodzić z domu jak mam w domu wszystko co potrzeba, a na cnoty to mogę narzygać z piętra

A co Cię to kurwa obchodzi????? Żal dupę ściska???? Naprawdę masz takie nudne życie że musisz innym do łóżka zaglądać? :O:O:O:O Widać facet woli 100% ją niż Ciebie razem z Twoją cnotą i przy okazji paskudnym charakterem :O Pilnuj siebie a nie wszystkich dookoła a lepiej na tym wyjdziesz - gwarantuję! Przepraszam za słownictwo ale się zdenerwowałam...

Gość kluczyk do samochodu
ja czekam na tego jedynego...a mam lat 15:P

Gość a po cóż Rossalindo
a ponad to wszystko, kiedyż to była porządność w modzie????????????

Gość a po cóż Rossalindo
lepiej mieć 15 niż 51 niby to samo.......

Gość dziki johny
niektore baby maja dziwne pojecie o zyciu, mysla, ze wystarczy, ze dadza po slubie, a facet bedzie z wdziecznosci wielbil je do konca zycia

Gość a skąd wieszże poszli do łóżk
Materacem byłaś?

A pomyślałaś o tym, że to wcale nie jest porządny chłopak? Że skoro z nią tak szybko poszedł do łóżka to może podobają mu się takie gierki i będzie ją zdradzał? To że się pobierają to wcale nie znaczy od razu, że jest będzie im ze sobą nie wiadomo jak dobrze, nie zdążyli się dobrze poznać i to później wyjdzie, ale już w małżeństwie. Naprawdę nie ma czego zazdrościć, pożyjesz i spotkasz takiego który będzie na Ciebie zasługiwał 🌼

"niektore baby maja dziwne pojecie o zyciu, mysla, ze wystarczy, ze dadza po slubie, a facet bedzie z wdziecznosci wielbil je do konca zycia.." a co ? Może ty marzysz o puszczalskiej żonie ? weź tirówke.. co to za różnica. Też daje i to jeszcze z głową bo zarabia.

Gość
porzadnosc juz nie w modzie => ano nie jest. Dziwię się gościom co się z osiedlowymi materacami żenią. Ale ja taki nie dzisiejszy... :o

Gość wuihuiyyg
ALE MACIE PROBLEMY!!! TO ICH SPRAWA, CZY SIę POPIERAJą, CZY NIE I CZY PO GODZINIE SEKSU, CZY CZEKALI NA SIEBIE 5 LAT I ZROBILI TO PO SLóBIE... aUTOTKA ZA BARDZO żYJE żYCIEM INNYCH- MOżE TO JEST POWóD TWOJEJ SAMOTNOśCI? KAżDY OBIERA SWOJą DROGę W żYCIU I NIą PODążA, SKORO WYBRAłAś TAKą TO DLACZEGO SIE żALISZ? A KTO POWIEDZIAł, żE TOBIE NALEżY SIę WIęCEJ NIż TWOJEJ KOLEżANCE? A TO JEJ SPRAWA CZY SIę PRZESPAłA CZY NIE!

Gość
Caps lock ci się zaciął :o

Gość jesteś zawistną
i głupią gęsią. Na ch.j ci twoja cnota? zostaniesz sama i tyle z tego będziesz miała. Szanowanie siebie to nie tylko zachowywanie cnoty dla jakiegoś palanta, który i tak tego nie doceni. Szacunek do siebie to również szasunek do innych a ty chyba nie wiesz co to takiego. Zawiść typowa dla małopolaczkowej tępoty. Twoja koleżanka jest szczęśliwa a ty co? Pewnie byś zrobiła wszystko, żeby to popsuć, co? Taka zawistna osóbka jak ty nie będzie miała łatwo. Z takim podejściem do innych zostaniesz sama, bo facet, jak zobaczy z jaką choleryczką ma do czynienia to cię kopnie w d.upsko i nawet się nie obejrzy.

Gość a ja też i co z tego
a ja też z moim mężem bzykałam się po paru godzinach spotkania na żywo- i jakoś nie puszczam się na lewo i prawo:P i jesteśmy kochającym się małżeństwem:P a ty lala koleżance zazdrościsz