Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastnawiam sie

gdzie znajde podobny asortyment jak w Ikea??

Polecane posty

Gość zastnawiam sie

chodzi mi o sklepy najlepiej w Krakowie a dokladnie mowa a duzym wyborze talerzy, nakryć stołowych itp

Gość zastnawiam sie
Duka :) fakt ale zgadzam sie również z tym ze troche drogo

Gość byla sprzedawczyni_duka
drogo moze i tak ale jak kupujesz ponad 30 sztuk porcelany to dostajesz 25% rabatu.

O właśnie, też myślałam o sklepie Jysk ale sobie nie mogłam nazwy przypomnieć :D Choć tam jest w sumie taniej ale już nie ma takiego wyboru.

Gość zastnawiam sie
dziekuje Wam za wszystkie pomysly , o Jysk tez myslałam tyle ze tam głównie artykuly ogrodnicze i poscielowe ... nie pomyslcie ze wybrzydzam , jestem studentka i chcialabym w miare modnie i niedrogo dokupic pare ciekawych pierdolek do kuchni i do pokoju:)

Gość fvsfvs
W Duka drogo?? Chyba chcecie napisać "bardzo drogo", nie nawet na dość zasobną kieszeń. Przecież w sytuacji gdy asortyment w sklepach z wystrojem i wyposażeniem wnętrz jest dość drogi, to Duka ma ceny z księżyca i można się tylko śmiać z ich absurdalności. Polecam sklepy Home&You. Bardzo stylowe i dobrej jakości mają tam artykuły.

Gość byla sprzedawczyni_duka
przepraszam ale nie zgodze sie,ze w sklepie sa ceny z ksiezyca. owszem za niektore rzeczy trzeba duzo zaplacic ale firmowe produkty(ktore maja w rogu slowo DUKA)nie sa drogie. ale to zalezy kto jaka ma zasobnosc portfela.

Gość zastnawiam sie
no jako studentka mam niewiele:):) moje odwiedziny w duka koncza sie zwykle na ogladaniu ale nie narzekam :D:D lubie poogladac i poszukac inspiracji

Gość fvsfvs
chyba się dzisiaj przejadę do centrum handlowego i pospisuję ceny z Duka i dla porównania chośby w Villeroi i Bosch czy Rossenthala, to się tutaj razem pośmiejemy :D

No ale w Ikei to chyba jednak największy wybór i ceny przystępne :) A poza tym często w galeriach handlowych są takie sklepiki z asortymentem do kuchni. Nie kojarzę nazw ale na pewno w Galerii Krakowskiej są i w Kazimierz również sporo tego. Nawet w Almie w G.K można znaleźć coś oryginalnego do kuchni :D

Gość zastnawiam sie
widze ze robi sie tu niezdrowa atmosfera... nikt nikomu nie kaze wyszukiwac tu coraz drozszych marek i wychwalania sie tym:D nie taki mial byc cel tego posta... :):) ludzie bez nerwów :D

Gość fvsfvs
zależy czego potrzebujesz... np nawet wczoraj widziałam płócienną szarą narzutę w białe pasy, taką w stylu marynarskim, w Realu, niebywale stylową... w każdym razie w wielu sklepach można znaleźć fajne rzeczy, w Jysku jak najbardziej też z Reala mam jednolicie pomarańczową, prostą zastawę stołową z Black Red White niesamowitą lampę na stelażu z prawdziwego drewna, takim jak statyw np lunety, za 300 złotych (gdy tak samo duże, stojące, przeciętne lampy kosztują po 700 i więcej) Ikea ma fajne narzuty, firanki i podobne... hipermarkety budowlane też miewają ciekawą ofertę (najbogatsza jest chyba w Leroy Merlin) wprawdzie urządzenie/odnowienie mieszkania wymaga trochę zachodu w bieganiu po sklepach, porównywaniu co gdzie jest, ale warto

Gość fvsfvs
może spróbuj w Galerii Krakowskiej?

Gość zastnawiam sie
dzzieki :):) pochodze i troche pobuszuje po sklepach

tak sobie myslę czemu szukaćie czegos podobnego do Ikea skoro można mieć wszystko z Ikea ??? Niezależnie gdzie mieszkacie. jestem pod wrażeniem obsługi w ikea24.pl i postanowiłam sie tym podzielić, bo warto...