Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaaaaaaaaaaaaaaa

Czy powiedzieć o tym facetowi??

Polecane posty

Gość jaaaaaaaaaaaaaaa

Mam takie pytanie - ogólne i prywatne Czy faceci chcą wiedzieć czy dziewczyna ma swój "pierwszy raz" już za sobą, czy niekoniecznie? Bo właśnie się zastanawiam, czy mu to powiedzieć? Tzn. że jeszcze tego nie robiłam. On delikatnie stara się o to podpytać, ale nie wprost, tylko takimi pytaniami związanymi z seksem, na które, żeby odpowiedzieć, to alboo powinnam poiwedzieć, że tego jeszcze nie robiłam, albo odpowiedzieć tak konkretnie. Jak narazie sie wykręcam od takich pytań. Mówi, że rozumie, że się krępuję i tak dalej. A i to nie jest jakiś mój narzeczony, czy coś w tym stylu, ale spotykamy się (na razie tylko tyle). Jest starszy ode mnie. Więc jak sądzicie?

A ile masz lat? Może on własnie chce miec dziewice, jak jest starszy i sie dowie to moze sie starac tylko po to by cie "zaliczyc". Ja bym mu nie ufała , cos mi tu nie pasuje..

Gość niuniaaaaaaaaaaaaaaaa
No ale jeszcze nie znamy się tak długo... Na razie to tylko takie pytania zadaje... Po co chce to już wiedzieć ?

Mam 18 lat.

Ja bym poczekala, bedziecie razem to mozecie pogadac na ten temat a teraz to ryzykujesz ,ze po prostu bedzie chciał Cie rozdziewiczyc a pozniej zostawi.

Gość jak dla mnie podejrzane
krotko sie znacie i juz Cie dopytuje, jak dla mnie tez chce przeleciec dziewice, badz ostrozna!

Też myślę, żeby poczekać. Ale on jestest z tego typu, żeby chcieć zaliczyć dziewicę :) Więc nie dlatego. Poprostu chyba trochę by mnie to krępowało.

Tzn. znamy się już jakiś czas, żle się wyraziłam, pisząc krótko. Ale rozmawialiśmy na takie tematy już, ale ja się starałam wykręcać raczej :P Sądzicie, że on się domyśla, dlaczego się wykręcam?

Tak to wygląda, ale serio, przgadaliśmy już tyle nocy, że gdyby chciał mnie tylko "przelecieć", to by sobie dał już dawwwwno spokój. A tak na przyszłość - to w jaki sposób można to powiedzieć facetowi? Tylko nie piszcie, że normalnie. Hehe:)

Jezeli czesto schodzi na ten temat, to bylabym jednak ostrozna, zawsze lepiej troche poczekac niz pozniej tego zalowac;-). Mozesz powiedziec w jakiejs romatycznej sytuacji albo jak on sie zapyta wprost;-). Mozesz tez zasugerowac mu jakos posrednio:-).

ogolnie uwazalabym bedac w Twoim wieku (szczegolnie tez przy facecie starszym)...

Tylko, że ja czuję, że bym się krępowała. Bo wydaje mi się, że faceci wolą mieć raczej doświadczone dziewczyny...

Gość facet nowoczesny___prawdziwy
powiedz, ale nie odrazu

Czyli jak nie odrazu?

Gość borinekkkkkkkk
moim zdaniem powinnaś spytać się go czemu go to tak interesuje a jeśli poda Ci uzasadnioną odpowiedź to powinnaś mu powiedzieś bo dla facetów wielkim plusem jest jeśli dziewczyna jest dziewicą.Tylko jeszcze lepiej jakbyście poczekali troche ze sprawaami łóżkowymi ponieważ im dłużej się czeka tym lepiej to smakuje a przecież jeśli naprawde Cie kocha to macie jeszcze całe życe przed sobą żeby to robić co nie?;) Takie jest moje zdanie na ten tamat bo im dłużej się czeka to tym bardziej szanuje się kobieteale oczywiscie do granic możliwości bo bycie dziewicą orleańska do ślubu to też troche przesada:P Dziewczyna powinna być Twierdzą a chłopak rycerzem który chce się do niej dostać a im trudniej ją zdobyć to znaczy że jest dobrze chroniona ponieważjest w niej ukryty prawdziwy skarb...;) nic się nie przejmój że nie miałaś jeszcze nigdy pierwszego razu ;estes młodą dziewczyną i masz jeszcze dużo czasu na takie sprawy:PP pozdrawiam papa

A jak faceci reagują na takie wyznanie?

Proszę o jeszcze jakieś odpowiedzi na problem zawarty w temacie !!!

Gość
niuniaaaaaaaaaaaaaaaa => zależy. Jak kobieta nie ma za sobą pierwszego razu, to można czekać na seks, jak miała, a "potrzebuje czasu" to lepiej sobie poszukać takiej co nie potrzebuje :P

Tylko, że ja się zastanawiam czy dalej się wykręcać od odpowiedzi na pytania związane z seksem (które ja również zadaję, - żeby nie było, że tylko on wypytuje) ! , czy mu np. na pytanie o to czy mam jakąś ulubioną pozycję - odpowiedzieć np. że nie miałam okazji sprawdzić :) Jak uważacie? No i jak może zareagować na taką odpowiedź ????

Gość
Nie wiem, ja bym zareagował pozytywnie. Slodka Pani, to tylko seks, ale też poważna sprawa. W poważnych sprawach lepiej nie kręcić.

A facetom to nie przeszkadza, że dziewczyna jeszcze tego nie robiła??

Gość
A co to za afrodyzjak - że babę ktoś inny dmuchał? Lepiej jej samemu wszystkiego nauczyć :P

Dzięki za odpowiedzi :)

Gość dokladnie zaden afrodyzjak
czystosc to zaleta