Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem beznadziejna

Znowu nas poniosło, znowu bez zabezpieczenia

Polecane posty

Gość jestem beznadziejna

Pierwszy dzień dni płodnych... jestem beznadziejna :o

Gość hahahaha............
jestes szkoda tylko potencjalnego dziecka bo potem takie jak ty wpadaja na jeszcze lepszy pomysl - wyskrobac az brak slow

Gość jestem beznadziejna
człowiek na kilka miesięcy przed ślubem robi się taki bezmyślny...

Gość jestem beznadziejna
hahahaha............ - nie generalizuj. nie każda leci od razu skrobać dzidzię to ja juz bym chciała miec ale ślub za 5 miesięcy więc wolę poczekac już do. Tyle że cholera znowu nie wytrzymaliśmy...:/

no, nie kazda od razu.. niektore leca po 2 miesiacach ;)

Gość ascdassxa
ciekawe czy twoj facet na widok super laski (lepszej niz ty) też nie może się powstrzymać i napada go ten instynkt zwierzęcy, co widać po tym co piszesz nie idzie w parze z rozsądkiem :)

Gość jestem beznadziejna
wiecie co, dochodze do wniosku że to chyba wy jesteście beznadziejni, nie ja:D ludzie nie wszystko jest albo czarne albo białe. Dla mnie ciąża w tej chwili to nie tragedia, przeciwnie, nie możemy się już doczekać. Ale nie ukrywam że zmusiłoby to nas do częściowej zmiany planów. I jedynie to by mnie martwiło. Ale gdyby rzeczywiście trzeba było, nie było by problemu. Chodzi jedynie o sam fakt, że wolałabym zajść w ciążę po ślubie

Gość Stare lozko
Ja mam to samo... Tylko to Byl drugi dzien dni nie płodnych... Ale @ jeszcze nie przyszla... Pierwszy dzien sie spóźnia...

Gość ascdassxa
sama napisałaś że jesteś beznadziejna, my tylko potwierdzamy

Gość jestem beznadziejna
ascdassxa :D ciekawa teoria, aczkolwiek zupełnie mija się z prawdą

Gość jestem beznadziejna
Stare łóżko a gdyby się okazało że tak, zmartwiłabyś się? ja narazie czekam, bo do @ jeszcze prawie 2 tygodnie, zobaczymy, co ma byc to będzie:)

ta fujara nie taka fujara - fujarami sa te, ktore mysla, ze z przerywanego sie nie zachodzi :D :D :D

Gość ascdassxa
jak tak nie panujesz nad swoim życiem, nie masz tak ważnej kontroli jak moment zajścia w ciążę to nad facetem też nie masz kontroli i nie wiesz co sie mija z prawdą

Gość jestem beznadziejna
balsamy to gówno i tu się mylisz kochana. Kiedy kochamy się bez zabezpieczenia zawsze jest to stosunek przerywany. Ale skoro udajesz taką mądrą to powinnaś doskonale wiedziec, że wycofanie przed wytryskiem nie jest metoda antykoncepcji i nie gwarantuje nie zajścia w ciążę. Dla towjej wiadomości: przed wytryskiem pojawia się płyn ustrojowy który równiez może zawierać plemniki a jesli trafi sie w nim ten najsilniejszy w stadzie to juz wiadomo co może być:) następnym razem zastanów się zanim zaczniesz kłapać dziobem bo może nic mądrego do powiedzenia nie masz

i tu beznadziejna ma akurat racje - balsamy to gówno -> fujara z ciebie jakich malo :D :D

Gość jestem beznadziejna
Taaa, jednego jestem pewna. Najwięcej i najgłośniej kłapią te które niewiele tak naprawdę wiedza na temat antykoncepcji. Pewnie u was jedyna metoda to wstrzemięźliwość:D asccoś tam - dziewczyno, przebadaj się pod kątem psychiatrycznym nie panuję nad swoim życiem:D:D:D Jeszcze raz czytaj głośno i wyraźnie. Dla mnie ciąża to nie problem. Zmiana planów, szersza kiecka i tyle. A potem kochany dzidziuś. I git:) Natomiast owszem, mogliśmy się powstrzymać aczkolwiek nie chcieliśmy, bo tak naprawdę mając w planach ślub za kilka chwil nie człowiek nie boi się juz ciąży

Gość jestem beznadziejna
balsamy to gówno nie stosuję przerywanego jako metody antykoncepcji. gdyby tak było nie zakładałabym topiku pod tym tytułem, a raczej pod tytułem "jestem w ciąży! jak to się mogło stać, przeciez wyjął przed koncem!!" :D jak napisałam kochaliśmy sie bez zabezpieczenia z pełna świadomością tego konsekwencji

Gość kartofle z ziemniakami
dlaczego stosunek przerwany :( Jak już się bawić to do końca :(

Gość jestem beznadziejna
o rany ja nie wiem czy po chińsku pisze czy co. Zrozum kobieto że to dziecko będzie chciane i kochane najbardziej na świecie. Nawet jesli z tego powodu będę musiała poszerzyć sukienkę:D

Gość slslsllslslsl
Panna, trochę konsekwencji, sama obwieszczasz światu, że jesteś beznadziejna, nie potrafisz panować nad podnieceniem, a potem się rzucasz jak ludzie potwierdzają. Tak, jesteś idiotką, która pójdzie do ołtarza z brzucholem. A potem będzie się seksić z panem hydraulikiem, ochroniarzem i narzeczonym najlepszej koleżanki, bo ją "poniosło". Jesteś człowiekiem, masz mózg. Nie tylko po to, zeby planowac swoje potomstwo, ale tez po to, żeby nei zakładać debilnych topików i nie prosić się o lanie.

Gość jestem beznadziejna
kartofle :D

Gość dkkkkkk
Co za idiotka.

i co z tego ??? kazdego moze czasem poniesc, skoro planujecie slub to czym Ty sie przejmujesz??? Bedzie to bedzie.

Zastanów się co piszesz :D teraz się bronisz, bo wszystkie potwierdzają, że głupio zrobiłaś co sama stwierdziłaś zakładając ten topik. W dodatku zdarza ci się to nie po raz pierwszy Masz racje, jesteś beznadziejna Albo po prostu boisz się stracić faceta dlatego zawsze się zgadzasz :O

Gość jestem beznadziejna
slslsllslslsl chwila, kto tu się rzuca. ja po prostu odpowiadam na wasze argumenty i tłumaczę że dla mnie ciąża to nie tragedia. Wręcz przeciwnie. Jedyny nasz błąd to to, że ewentualnie będziemy musieli zmienić troche plany. A co do hydraulików itd. - daruj sobie, nie znasz mnie nie wiesz jakim jestem człowiekiem, nie tobie mnie oceniać. Taa, a słuchajcie, jakby się okazało że po ślubie już jestem, to wtedy wpadka już wg was jest ok tak? na to wychodzi z tych waszych tekstów...

Gość jestem beznadziejna
O ja pierrr.. chinka ty to sobie potrafisz teorię dorobić. Jesteśmy razem już 5,5 roku. Nie musze go zatrzymywać. Gdybym musiała, nie bralibysmy ślubu. Słodka - dokładnie o to mi własnie chodzi. Ale jak widac na forumie same cnotliwe, żadna nigdy nigdzie z nikim..:P

Gość kartofle z ziemniakami
A ja pewnie wypowiem się w imieniu kilku osób ale dziękuję ci bardzo że nie założyłaś topicu pod tytułem "jestem w ciąży! jak to się mogło stać, przeciez wyjął przed koncem!!". Chwała ci za to. :D :D Wiem trochę co czujesz ja jestem 2 miesiące przed ślubem i też się bierzemy zaraz po ślubie za zapładnianie :D :D. W takich sytuacjach jak ta można sobie przecież pozwolić na odrobinę uniesienia. Pozdrawiam i życzę powodzenia

Gość jestem beznadziejna
Kartofle:D dzięki za zrozumienie jedynie ty nie linczujesz:D Na chwilę przed ślubem czlowiek czuje luz blus i pomarańcze. I o tym właśnie mówię, chociaż rano czułam wyrzuty że byc może trzeba będzie zmienić plany. A tak wogóle w kontekście topiku: Ludzie, jesteście radykalni jak islamiści :D Jak dobrze to dobrze, jak nie to bluzg:P zakładam że jedynie na forum, bo w realu każdy ma trochę siana w głowie do czego oczywiście nie przyzna sie na forum

jasne ale nikt w relu nie stanie na parapecie i nie krzyknie "ludzieeee, jestem beznadziejnaaa, znow bez zabezpieczenia sie bzyknelaaaaam!". Wiec nasze siano nijak ma sie do twojego :D