Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gogo Migus

na Kafe zrozumiałem że kobiety to popierdułki

Polecane posty

Gość Gogo Migus

marzące o niekończącej się orgii z forsiastym dupczycielem.

Gość zjawa ze snów
Jasnowidz z Ciebie:classic_cool:

Gość HogataBezGargamela
internet inspiracją dla powstawania filozoficznych refleksji :D to jednak nie takie złe te kobiety, skoro skłaniają Cię do myślenia :P

cóż zrobić, taki life:) ale myslę, że na cafe wiele kobiet straciło złudzenia, że można wyglądać dowolnie i ze bedzie się akceptowanym, jesli się ma tuszę (moje ego każe mi od razu dodać, że nie mam problemów z wygladem). Przed Cafe nie zdawałam sobie sprawy, że okreslenia \"pasztet\" i \"kaszalot\" to nie żarty. Więc w ogóle na Cafe wiele można zrozumieć myślę, że aż tyle par się nie zdradza, ale jak się czyta na Cafe posty zdradzonych żon, to o razu wiadomo, ze trzeba sie nauczyc raz na zawsze zasady: \"umiesz liczyć, licz na siebie\".:) :) :)

Gość HogataBezGargamela
Dołączam się do pozdrowień :D

Gość zjawa ze snów
straciłam szanse na związek gdyż uswiadomiono mi ze charakter mam do dupy.Nie chodze w sukienkach w groszki,wiec nie jestem kobieca.Dlatego nie marze juz o miłości tylko o niekończącej się orgii z forsiastym dupczycielem.😭

Gość Gogo Migus
i znów zboczeniec płci nieznanej się podszywa ... A kobiety swoją pierdołowatością i bezrozumnym dupczycielstwem szokują !

Gość HogataBezGargamela
Powtarzasz się.

Gość zjawa ze snów
pisz tak podnieca mnie to,.,,,,Taki jestes twardziel..

Gość zjawa ze snów
ItsOnlyMexx_20-->jak Ci moze byc zal takiego mężczyzny.Nie boi sie na forum kobiecym tego napisać.Jest męski,taki władczy.Bierz mnie koleś.

Gość HogataBezGargamela
Rozumiem, że mamy się zwinąć, bo zaraz masz małe rendez-vous z jakimś uroczym młodzieńcem. :D I nie życzysz sobie, by jakieś tam kobiety ci przeszkadzały w tych mile spędzonych wspólnie chwilach. :D

Gość Gogo Migus
feministki jebliwość uczyniły damską cnotą ! A tak naprawdę pozostaje ona w oczach mężczyzn antycnotą ...

Gość zjawa ze snów
Nie przeszkadzasz.Twardziel z niejedną sobie poradzi.Popierdułek sie chyba nie boi.

Gość zjawa ze snów
A co sie przejmujesz feministkami?Prponuje Ci randke a Ty nie chcesz?No chyba ze nie dupczysz i nie masz kasy..To wtedy odpadasz.:O

Gość trapciak
kobiety są tak głupie że aż piękne w tej głupocie ... bo doskonale głupie.

Gość HogataBezGargamela
Oho, kolejny coś wymóżdżył :) Tym razem sentencja :D Co będzie następne? Ja obstawiam wierszyk ku naszej czci :D

Gość paróffkasz
mogą byc najgłupsze byle by cycki miały i chetnie sie rozkraczały w pachwinie !

JA Cie przesladuje JAruś? hahaha no żeś mnie rozśmieszyl ,naprawde ,pkt dla Ciebie chlopcze :P A co do stopki to naprawde sie staralam,chcialam zrbic dzien doboci dla zwierzat ale nie wyszlo :P

Gość bindziak
lektura kafe pokazuje że kobitki to idiotki które można tylko walić okazjonalnie bo do niczego innego sie nie nadają

Gość HogataBezGargamela
Ojej, a myślałam, że doskonali mężczyźni są bardziej kreatywni :( a tutaj standardowe hasła się pojawiają. Zawiodłam się.

Gość zjawa ze snów
I nasz ogier uciekł.Jesteście załosni wyzywając nas na kafe.Zakochany fact jest jak masło trzymany w piekarniku.Żal mi Was.Polecam oglądnac SEXMISJE bo to was czeka.

Gość Gogo Migus
jesteście cipkomózgie !!! nI nizym więcej poza cipką pochwalić się nie możecie, a dupczyć się to każdy głupi potrafi.

Gość HogataBezGargamela
Bez obaw, może znajdziesz równie głupią. Yy to znaczy, dojrzałą intelektualnie, na twoim poziomie, jak ty to nazywasz. :P

Gość zjawa ze snów
Gdyby wam kutafony obciąć została by szpara,wiec niczym byscie sie nie wyróżniali.Dzieki temu dyndającemu narządowi da sie Was poznać.Nie ma prawdziwych facetów.Kobiety poszły do przodu,dla facetów czas sie zatrzymał....Pa masełka.

Gość życzę kobietom orgazmów
z wibratorem lub podwórkowym osiłkiem-dupczycielem. Na nic innegfo nie zasługujecie.