Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pychotka22

poniedziałkowy niefart...na gorącow wersji sauna

Polecane posty

Witam. Smieję sie sama z siebie...otóż na jednym z serwisów aukcyjnych zamówiłam cudeńko, które miało rozprawić się z niedoskonałościami na moim brzuchu. Cieszyłam sie ze oprócz brzuszków coś jeszcze dopomoże mi miec ładną, zadbana tę część ciała Dostałam paczkę, wypakowałam cudo z pudełka, od razu zalożyłam żeby poczuć ten zbawienny wpływ..działanie:p Po minucie element grzejne umieszczone w tym pasie(pas sauna) zaczęły mnie parzyć..po 2 minutach materiał sie stopił, zaczęło sie dymić heeh Juz prawie trzeba było po straż pożarną dzwonić:D Nici z pasa, kawałek oparzonej skóry i sporo smiechu..mimo wszystko. Stwierdziłam, że jak czegoś samemu sie nie zrobi to nie ma co na cuda liczyć heheh p.s.Jeszcze zastanawiam się jaki komentarz wystawie sprzedawcy na tej aukcji heh :D ehh..ta naiwność ludzka;) Miłego dnia dla wszystkich:) 🌼

e tam, raczej watpie zeby zainteresowala sie sprawa, choc faktycznie troche zawiedziona jestem tym wszystkim. Sprobuje sie z nia jakos skontaktowac i moze...uda sie dostac nowy, porzadny

"Negatywa ni wystawiaj bo bankowo on ci też wystawi. Po co se psuć komentarze. " ale po to sa wlasnie komentarze ,zeby inni sie nie nabrali :O . zreszta , jesli sprzet byl nowy i mial wade fabryczna, to chyba nie jest to wina sprzedawcy . Chyba ze kupowalas u producenta . Nie mozna sie normalnie dogadac ?

hmm..sprzet byl nowy, kupowalam u osoby prywatnej. Straszyc policja to chyba za ostro (ale dzieki za sugestie) dzieisj do niej napisze lub zadzwonie i sprobujemy sie dogadac, chodzi o zamiane towaru, a jak nie to niech pienadze odda.