Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mmmj

PROSZE O RADE -JA MAM TRWALE ZACZERWIENIONE POLICZKI

Polecane posty

I POPEKANE NACZYNKA NA POLICZKACH ,CZESTO BEZ PRZYCZYNY MNIE PIEKA NIE WIEM JAK SOBIE Z TYM PORADZIC .MAM TO OD SłONCA NIESTETY JUZ PARE LAT ,UZYWAM DIROSEALU AVENE,NOWA SERIE PHARMACERIS DO NACZYNEK JUZ PONAD MIESIAC ORAZ KREMU TERAZ Z FILTREM WYSOKIM.NIE WIEM JAK POZBYC SIE TEGO PIECZENIA CZY TO OD OCZóW MAM CZY JAKAS CHOROBA,PROSZE O RADE -JEZELI UMIE MI KTOS POMóC TO W ZYCIU NAPRAWDE PRZESZKADZA ZWłASZCZA ZE PRACUJE W SKLEPIE.

Gość Dermatolog tylko pomoże

ALE CZY TO MOZNA JAKOS LECZYC ZMNIEJSZYC ZACZERWIENIENIE?

no ze masz bardzo popekane i widoczne naczynka ... w takim stanie krem nic nie zdziala trzeba naczynka pozamykac ...np. laser innego wyjscia nie widze ....

mmmj - przede wszystkim do lekarza dermatologa. nie będę nic pisać, bo widzę, ze jesteś zdenerwowana. ALE przyjmij zasadę, że jeśli krem nie działa, to znaczy, ze to coś poważniejszego :)

NO JAK TAK TROCHE NACIAGNE SKORE NA POLICZKACH TO WIDAC POPEKANE MALE NACZYNKA A TAK TO WYGLADA JAKBY POD MOJA SKORA BYLO CZERWONE MIESO A NASKORKA NIE BYłO -NO NIE WIEM JAK TO OPISAC

BYLAM KIEDYS U DERMATOLOGA ALE KAZAłA MI MYC BUZIE JAKAS PLUKANKA ZE SIEMIENIA ORAZ PRZEPISALA MI LATICORT ,KTORY MI Z POCZATKU WYBIELIł TROSZKE SKORE NIE ROBILA SIE CZERWONA TYLKO USZY ,NIESTETY POSZLAM NA SPACER W SLONECZNY DZIEN A WIECZOR MIALAM TAK ZAOGNIONE POLICZKI ZE PRZEZ TYDZIEN BYLY BORDOWE

z tego co wiem sienie lniane pomaga troche na cere .... ..niewiem co Ci wlasciwie jest ale jest to juz zaawansowane wiec tylko dobry dermatolog Ci moze pomoc ....i unikaj slonka uzywaj mocnego filtru .. pozdrawiam

WłASNIE SIE UMóWILAM NA DZIS Z DERMATOLOGIEM FACET BYL LEKARZEM KILKANASCIE LAT W WARSZAWIE TO MOZE MI COS POMOZE

wlasnie wrocilam od dermatologa dostalam krem rozex co druga noc oraz mecortolon przez 3 dni i antybiotyk narazie na miesiac tetralysal