Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezzebna

zapytanie o pierwszego ząbka

Polecane posty

Gość bezzebna

kiedy zaczeły ząbkowac wasze dzieci???? moje ma juz 8 miesiecy i pusto w buzce:( slini sie , pcha paluszki do buzi ale na razie ani sladu zeba :( chyba juz czas zeby sie cos wykluło????

moja tez ma 8 miesiecy i tez ani jednego zabka w buzce :-) nie martw sie pierwszy zabek moze wyjsc nawet ok 1 roczku :-)

Nie martw się! :) Mój synek dostał pierwszego zęba gdy miał prawie 11 mieisęcy.Myślalam że szybko ten moment najdzie gdyż od 3 miesiącas strasznie się ślinił,wkładal piąstki itd.Jak zębów nie było tak nie było.Kiedy przyszły to wychodziły po 2-3 jednocześnie.

U nas zeby juz poszly. Nawet dwa. W odstepie 2 tyg. A Maly ma skonczone 5 miesiecy. Za to wloski mu kiepsko rosna :( Ale podobno z zabkami i wlosami jest tak samo:mozna spokojnie czekac do pierwszych urodzin z ich pojawieniem sie :)

mojemu wyszly pierwsze dwa dolne zabki jak mial 8,5 mkiesiaca, dzis, miesiac pozniej narazie cisza...

mojej córce pierwszy ząbek wyszedł 2 tygodnie po pierwszych urodzinach a następny miesiąc później

Gość bezzebna
czyli widze ze to normalka te moje dziecko jeszcze bezzębne ;)

pierwsze zabki dostal jak mial 5 mies teraz ma 2 latka i 20 zebow :) z zebami nie ma sie co spieszyc, wyjda w swoim czasie :)

Mój synek miał 5 i pół miesiąca jakwyszły od razu dwie dolne jedynki teraz wyszły mu 2 górne jedynki, a ma 7 miesięcy i tydzień