Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wandyta

co sie z tymi facetami dzieje?!

Polecane posty

Gość wandyta

nia nie chce seksu bo twierdzi ze mu tego nie brakuje a twierdzi ze kocha ani nie chce sie rozstac wiec co chce? nic z tego nie kapuje:(

Maniek...nie wstyd ci takie zdięcia dawać? przecież widać że to jakiś chory facet :O

a kto powiedział że ja jestem zdrowy :o i kto powiedział że to nie ja :o aże wstydliwy nie jestem to moze jaką amatorkę mojego boskiego ciała znajdę :o

Gość zdjecie przegiecie
:O jak kobieta nie chce dawc dupy to wporzzadku jak facet nie chce ruchac to klopot:O czy naprawde chodzi o to ze chesz zeby cie walil czy to twoja urazona duma i jak by chcial 5 razy na dzien to nie zalila bys sie na forum ze cie zmusza do sexu:O

Gość wandyta
urażona duma:o to na pewno

Gość zdjecie przegiecie
to wyobraz sobie jak facet sie czuje jak laska odmawia nie wie czy jest cienki czy laska robi na zlosc czy naprawde sie zle czuje czy go sprawdza czy ma znowu probowac ...........

Gość wandyta
pedalem na pewno nie jest :p chyba troche pogrywałam sobie:o a teraz nie wiem jak to naprawić żeby znowu mnie nie unikał żeby to normalnie zaczeło znowu funkcjonowac ale zeby nie nciskac na niego,macie jakies rady?