Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy w ciazy

kobiety mialyscie tez przeczucie ze jestescie w ciazy?

Polecane posty

Gość czy w ciazy

bo ja nie mam okresu juz 3 miesiac (zawsze mialam nieregularne) i jakos ciagle patrze na swoj brzuch.mam takie dziwne przeczucie ze cos sie we mnie rodzi.do tego ciagle chce mi sie siku.i jakos jakby macica mnie bolala.Narzie nie mam jak pojsc do ginekologa a testu nie chce robic.Mialyscie tez takieprzeczucie ktore sie potem sprawdzilo i rzeczywiscie bylyscie w ciazy?

Gość vinca
a dlaczego nie chcesz zrobic testu??? nie rozumiem... nie powinnaś zwlekać!!! ponieważ pierwsze miesiące życia dziecka są najważniejsze, musisz się poddać badaniom czy wszystko jest ok, przyjmować odpowiednie witaminy itd... jesli to zaniedbasz dziecko może mieć problemy!!! nie patrz na swój brzuch tylko biegiem po test i do lekarza!! każdy prywatny z miejsca Cię przyjmie!! nie rozumiem na co co czekasz, aż Ci brzuch urośnie do 9 miesiąca?? echhhh przepraszam, ale zdenerwowała mnie Twoja wypowiedz:)

Gość wandeczkaaa
to sa jaja, tak ? bo nie wyobrazam sobie, że mam podejrzenia, że 3 miesiące jestem w ciąży i nawet testu nie robie; po tych 3 miesiacach to nawet nie wiem, czy jeszcze test by co wykrył, bo on wykrywa wczesną ciążę poczekaj jeszcze pół roku, jakby to była ciąża, to przy porodzie sie upewnisz, ze tona pewno to

Gość kynia
sorrki to jest śmieszne trochę ja po stosunku którego nie bylam pewna robiłam test.jak na złość po tescie zawsze po paru godzinach dostawałam okres...robiłam test juz z 15razy i za kazdym razem spoźniał mi okres.a to nic:(dziurawa jestem idz lepiej po test i poźniej goń do lekarza.Możesz byc w ciąży albo coś Tobie dolega...

Gość kynia
a tak w ogóle ile masz lat?bo dorosła dziewczyna wydaje mi sie ze dawno zrobiła by test...

Gość zrób sobie test
kosztuje niewiele,szybko i bardzo łatwo się go robi a daje prawie 100% pewności.