Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sialalala la lalalala

czy taki prezent na roczek jest dobry

Polecane posty

:)

Gość poliaaaaaaaana
starczy, ale za takie g.. tyle kasy :O

wolam cos mniejszego, ale dobrej firmy..

tez mi sie podoba ;) ale nie wem czy to nie za malo.. moze dokupic jakiegos misia?

Gość wiem jak to jest
Myślę, że zabawka jest super, ważne żeby taki maluszek miał czym się w wannie zając. Ja też studjuję i w tym roku moja chrześnica kończyła roczek, kupiłam jej prezent za około 60zl (ja kopiłam foteli taki z miekkiej pianki), wiec rozumiem Cie doskonale, jak to jest. Zawsze możesz dokupić jakiegos małego pluszaka, labo wręczyć małej np. pierwsza pyszną czekoladę. Napewno się ucieszy i bedzie jej smakować:) Pozdrawiam!

ooooo czekolada, albo jakieś inne smakołyki, to całkiem dobry pomysł! ;)

Gość poliaaaaaaaana
oooo misiu bedzie cool... wiem, ze Twoje jest malenka, ale , pracuje w przedszkolu i malenstwa targaja swoje misie, ktore kiedys tam dostali... rodzice "spalaja sie ze wstydu", bo czesto misie sa naprawde nieapetyczne, mmo prania brudne i brzydkie,a le przeciez dzieci je kochaja :)

a powiedzcie jeszcze prosze, zapkaowac prezent do jakiejs fajnej koloroej torebki czy tradycyjnie w papier? ;) troche glupie pytania,ale nie wiem..

Gość wiem jak to jestt
proponuję w papier, mała będzie miała frajdę z otwierania, wieć najlepiej w pudeło i dużo papieru, obwiąż jeszcze kolorowa wstąszką i bedzie mieć świetna zabawę, a Tobie i reszczie gości napewno również sprawi przyjemność patrzenie na jaj zmagania :)

Gość wiem jak to jestt
proponuję w papier, mała będzie miała frajdę z otwierania, wieć najlepiej w pudeło i dużo papieru, obwiąż jeszcze kolorowa wstąszką i bedzie mieć świetna zabawę, a Tobie i reszczie gości napewno również sprawi przyjemność patrzenie na jaj zmagania :)

czekolada-no co ty. mis super pomysl lepiej w papier bedzie mogla rozerwac go i odnalezdz niespodzianke

tez mi sie tak wydaje ;) kurcze, ale ten czas minal, tak niedawno byl chrzest, a Jagienka juz chodzi ;) aaaahhh

zabawke zapakuje w papier, a misia dostanie - ot tak, do raczki ;)

Gość zatroskana
A ja zamiast misia proponowalabym bodziaczka np coccodrilo - zabawke juz dostanie do wanny (z reszta super pomysl - ja dla mojego szkraba tez cos takiego kupie, albo poprosze o taki wlasnie prezent na dzien dziecka jak ktos zapyta), a bodziaczek bedzie Cie kosztowal ok 20 zl - mniej wiecej tyle co przecietny mis :)

hm, a co to ten bodiaczek?;)

aaaa body :D ale ja mysle, ze ten prezent bedzie bardziej dla mamy, nie dla malej..

zabaweczki fajne sama sie zastanawiałam ale jednego nie jestem pewna czy roczne dziecko będzie umiało sie tym bawić

Gość zatroskana
Ja tylko podpowiadam, wiem, ze nie zawsze mam kase na to, zeby dziecku kupic cos fajnego, a tak dziecko dostanie zabawke i ubranko, prezent dla dziecka i rodzicow :D Ale ja w ogole jestem zwolenniczka utylitarnych prezentow, lubie wiedziec, ze jak cos podaruje to ktos jest z tego zadowolony i bedzie z tego korzytstal :)