Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jacek_29_

poszedłem siku a tu nagle rozmowa o rozwodzie

Polecane posty

Gość jacek_29_

przyszli do nas znajomi, wódka, pogaduchy, wiadomo, wyszli, chciało mi sie siku, poszedłem do kibelka, ale byłem nieźle wciety, więc nie chciało mi sie sikać na stojąco więc siadłem na kiblu, pod koniec sikania weszła do kibla moja żona, zauważyła, że siedzę, jakoś dziwnie spojrzała, wyszła i zamknęła drzwi. zapomniałem o tym . no i byłem w szoku bo rano powiedziała mi że odchodzi ode mnie i że już rozmawiała ze swoją matką, że ona z gejem nie chce wiązać życia, bo normalny facet sika na stojąco a jak sika siedząc to wiadomo, że gej. a rano spakowała rzeczy i powiedziała żebym na nią nie czekał co mam teraz zrobić??? ps. nawet nie wiecie jak mi ciężko :(

Gość miłosierny
Przecież każdy wie, że jak baba tak myśli to jest lesbą. Nie marnuj z nią życia, nie warto

Gość jacek_29_
to wcale nie jest śmieszne gdy coś takiego komuś się przydarza naprawdę :(

Było powiedzieć,że nie sikasz,a siedzisz na klopie z bardziej grubsza sprawą:D

Gość miłosierny
Prawdziwy chłop sra na stojąco, żona nie dałaby się nabrać

Gość osz w morde
o kurde mój eks też sikał na siedząco :P może dobrze wobec tego ze jest ex co :P

Gość jacek_29_
naprawdę mi ciężko, tak ją kocham przecież...:(:(:(. czemu jesteście tacy nieczuli???

Gość miłosierny
Ja też sikam na stojąco. Jutro się rozwodzę. Jestem gejem :D

Gość miłosierny
Na siedząco chciałem napisać

Gość usmialam sie do lez
chyba chcesz pogadac i tak po prostu wymysliles ten temat, ale fajny bo mozna sie posmiac!!!

Gość usmialam sie do lez
a tak dla spokoju to moi panowie, mmaz i dwoch synow tez sikaja na siedzaco , przynajmniej nie sikaja na deske :D :D :D

Gość usmialam sie do lez
mam nawet takie urzadzenie przy toalecie, jak ktorys z gosci sika na stojaco to odzywa sie glosik " siadaj prosze" :D i moi wszyscy znajomi juz siadaja .

Gość usmialam sie do lez
dobra juz uciekam i zycze Ci powrotu zony , przekonaj Ja ,ze to bardziej higienicznie sikac na siedzaco :D :D :D

Gość jacek_29_
a probowaliście srac na stojąco? jakjest twardy klocek to jeszcze idzie, ale na zadko to juz problemy są, rozbryzguje sie po kafelkach.. ale przynajmniej żona nie myślała by że jestem gejem

Gość ** ** ** ** ** *** *** *** ***
wypij kilka piw pojedź do niej i tam skorzystaj z toalety...obsikaj wszystko dookoła klopa, podłoga, ściany, deska...pokaż jej i powiedz..."tak się kończy lanie na stojąco po alkoholu wybacz że byłem na tyle kulturalny i chciałem naszej łazience zaoszczędzić takiego syfu" i grzecznie się pożegnaj i wyjdź :P

Gość proszę skasować ten wulgarny
topik

Gość nie moge powstrzymać łez
ze smiechu! :) :) :) Stary!! Jesli piszesz serio i naprawde to powiem Ci, że żeś se znalazł babe z inteligencją piekarnika gazowego!Współczuje - po pijaku ją poślubiłeś? A staliście na ślubie czy siedzieliście na klopach? :) Buhahahjahahhahahahahahahahahahaha :) Prosze cie, ie masz czego żałować - jak poszła sobie to dobrze, po co ci głupia baba? Poszukaj sobie takiej co sika na stojąco do męskiego pisuaru - bedziesz miec pewność, że jest inteligientniejsza od starej :P

Gość rano mówisz
jak facet kiepski w łóżku, to zawsze sobie jakąś wymówkę znajduje :D