Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AWANGARDA11

orkiestra z woj. Dolnośląskiego na 6.06.2009 do odstąpienia

Polecane posty

Gość AWANGARDA11

witam, rozmyśliliśmy się co do orkiestry , która gra rewelacyjnie ale robimy wesele w innym lokalu gdzie mają własną więc jeśli jest ktos zainteresowany na 6.06.2009 to piszcie, koszt orkiestry z poprawinami 2500 zl. orkiestra jest bardzo popularna i rozchwytywana, troszkę mi szkoda rezygnować, ale skoro mamy taki wybór to musimy. POLECAM wiecej info i ich stronka internetowa na maila: dziadzio55@o2.pl

Gość zdegustowany
Dziadzio wymyślił nowy sposób autoreklamy.Ani sprytny ani oryginalny - raczej śmieszny. Jeżeli zespół jest dobry to będzie miał jeszcze oferty na ten termin i nie potrzebuje adwokatów. Nie wiem co to za lokal który wciska swoją kapelę młodej parze - proszę o namiary. Ja podałbym przynajmnie nazwę tego zespołu - wtedy byłoby to bardziej wiarygodne. Rozpisałem się bo wkurza mnie ciągłe polecanie siebie na forum nie wprost tylko za pomocą śmiesznych wybiegów.

Gość AWANGARDA11
no i się mylisz mój drogi.. piszę bez nazwy zespołu ŻEBY NIE ROBIĆ MU REKLAMY i GDYBYS CHWILE SIE ZASTANOWIŁ, to bys sie domyslil. A DRUGA SPRAWA jest taka, że nie chce stracić zaliczki za orkiestrę. więc ktoś tu zbyt pochopnie wnioski wysunął.

Gość AWANGARDA11
jeśli bedzie ktos chętny, napisze do mnie na maila, ja mu wysle stronke zespolu, posłucha sobie utworki, umówi się i jak bedzie ok, to wtedy mam szansę odzyskać zaliczkę, bo szkoda mi stracić pieniązki. a LUDZIE JAK ZWYKLE TYLKO PODSTĘPY WĘSZĄ matko!!!

Gość w Szoku Anita
ludzie sa pojebani niektórzy , takze sie nie przejmuj . Ale mam pytanie - co to za zespól który bierze 2.500zl za dwa dni grania??? Wiesz co , jesli mam byc szczera z toba to ci powiem ze ja zaplacilam - 3.500zl za naprawde konkretny zespol ale jeden dzien grania , i wiem juz teraz po tylu sprawdzaniach i szukaniu dobrej orkiestry ze - NIE MA W POLSCE ZESPOLU NA POZIOMIE - DOBRE VOCALE , DOBRY SPRZET I DOBRE WESOLE PROWADZENIE IMPREZY , KTÓRY BIERZE ZA DWA DNI GRANIA 2500ZL !!! TO JEST TYLKO ZESPOL Z NAZWY, A NAPEWNO TOTALNA WIOCHA!!!!!! . takze sorry za szczerosc , ale taka jest rzeczywistosc, wszystko co dobre i najlepsze kosztuje wiecej niz - 2500zl i jeszcze za dwa dni grania..ha ha ha , rozbawilas mnie do lez.... Bez urazy kolezanko , sorry za szczerosc.

zgadzam się w 100% z hejkakohejka!!!! To wszystko zależy od regionu..miasta..i nie jest powiedziane, że tańsza jest gorsza..sorko

Gość AWANGARDA11
no i się zaczęła wymiana heh ta orkiestra ostatnio grała w warszawie na weselu a jest z DOLNEGO ŚLĄSKA i nie z jakiegos big miasta wiec ANITA sory ale masz wąski poziom intelektualny, wiec lepiej sie nie wypowiadaj, widzisz, jakos inne dziewczyny wiedzą, ze co kraj to obyczaj a co sie z tym wiąże , co województwo, czy miasto to inne ceny. normalne ze w Wawie ceny zaczynaja sie od 5000 wiec dziewczyno wyluzuj :)

Gość Broneczka25
Proszę napisz jaka nazwe ma ten zespol. :)