Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bezokresowa

co się dzieje? pytanie do starających się o dziecko

Polecane posty

Gość Bezokresowa

Staramy się z mężem o dziecko od pół roku. Miesiączkę miałam dostać 10 dni temu. Zrobiłam juz 3 testy ciążowe w różnych odstępach czasowych (ostatni w czwartek), już niedługo minie miesiąc od dni płodnych w czasie którcyh współżyliśmy, a wszystkie testy wyszły negatywne. Dlaczego? czy któraś z was tak miała? czy pomimo to mogę być w ciąży?

Najprawdopodobniej miałas spozniona owulacje w tym cyklu i albo miesiaczka sie w zwiazku z tym spozni, albo czego Ci zyczę jestes w ciązy - mlodszej niz wynika z terminu ostatniej miesiaczki i dlatego testy wychodzą jeszcze ujemne. Masz trzy wyjscia - albo poczekac jeszcze trochę na spoznioną miesiaczke, albo wykonac test z krwi - da 100% odpowiedz, albo udac się do lekarza i rozwiac wszystkie watpliwosci. Powodzenia

Gość Bezokresowa
dzięki, kontaktowałam się z miom gin i powiedział, że jak do wtorku nie dostanę to znów mam zrobić test, ale ja już nie mogę znieść tego czekania.

mnie w drugiej ciąży wychodziły negatywne a jak poszłam do gina się dowiedzieć co się dzieje okazało się że jestem w okolicach 6 tyg ciązy

Gość Bezokresowa
co ja bym dała żeby w moim przypadku też tak było...

Gość Bezokresowa
czekam jeszcze do wtorku i jak @ nie przyjdzie to test i ginek. Tylko jak ja będę spała w nocy, mam straszną nadzieję, że jednak w końcu wyjdą te 2 kreski

no fakt beta rozwiewa wszystkie wątpliwości. poczekamy zobaczymy ja trzymam kciuki

Gość Bezokresowa
dzięki, dam znać

to jesli jestes tak bardzo niecierpliwa (ja tez bym była) to zrob jutro bete, po co życ w niepewności :) ja trzymam kciuki za Ciebie

Gość Gośćlaluna

Ja już mam obsesje

Gość Pirelli

Dziewczęta a jak monitorujecie swoje cykle? Skąd wiecie kiedy macie dni płodne? Ja słyszałam o takim komputerze cyklu myway. Zastanawiam się nad jego zakupieniem bo staram się już pół roku i nic. Znalazłam go na stronie naturalnaplodnosc.