Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mam pewien problem

zolta wydzielina z pochwy objawem choroby?

Polecane posty

czy niekoniecznie? mam 17 dzien cyklu, nie swedzi mnie,ale wydzielina ma zottawy kolor i pozostaje na bieliznie? nie wspolzyje...czy to moze byc choroba? Jestem zagranica, na razie lekarz odpada :(

Gość nie nie trzeba
Jak bardzo żółta? Jesli kremowa to raczej wszystko w porządku.

Gość nie nie trzeba
Skoro i tak na razie nie pójdziesz do gina to może sobie kupisz takie czopki dopochwowe z bakteriami kwasu mlekowego przyjaznymi dla pochwy nie wiem jak się to w obcych językach nazywa to może poprawić florę bakteryjną w pochwie

Gość nie nie trzeba
w Polsce to jest bez recepty to myslę, że gdzie indziej też, bo to bezpieczny lek

martwi mnie to, bo ja na razie jakos nie wyobrazam sobie, by pojsc do zagranicznego lekarza..:( a ta wydzielina czasem na papierze jest widoczna..lekko zolta i taka dosc rzadka, a wczoraj bardziej gesta..echh nie wiem..moze taka moja uroda

Gość nie nie trzeba
a czy ona nie jest jeszcze taka ciągliwa jak kurze białko? może to zwykły śluz płodny, a ty wyolbrzymiasz? mocz też może mieć bardzo różny kolor :-O

panikuje troche, bo kiedys jedna lekarka przez 5 lat mi mowila,ze mam infekcje i leczyla i leczyla...podobno mam nadal nadzerke, ale jej juz nie leczy ( byla leczona 2 razy), zwariowac mozna, bo inni lekarze mowili,ze jestem zdrowa

Gość nie nie trzeba
jedzenie czosnku zawsze popieram - samo zdrowie! byle systematycznie, a nie jednorazowo bakterie kw mlekowego poprawią florę i napewno nie zaszkodzą

Gość nie nie trzeba
🖐️

możliwe, że to jakaś infekcja. Nie koniecznie musi swędzieć, szczypać itd. Niestety nie mogę nic na to poradzić oprócz wizyty u ginekologa. Pozdrawiam

Gość POlip zatok i wydzelina z poch
Czy jeżeli wykryto mi polip zatok, i pojawułi mi sie żółta wydzielina z pochwy, czy to ma coś wspólnego??? Odpsczie!

Gość agulaczarnula
Mam 35 lat od kilku dni wypływa mi z pochwy gęsta żółta maź, zapach jak upławy , maź jest bardzo gęsta!!! Czy któraś z pań miewała podobne dolegliwości? Proszę o kilka słów.