Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Luśka.

MOj kochany naciska na seks bez zabezpieczenia

Polecane posty

na kilka dni przed okresem, ja sie bardzo boje ze zajde w ciaze, a on nie mzoe tego zrozumiec :(

Gość ginekolog amator facet
zawiąż mu pętle na jajach, i uważaj by mu jaja nie pękły

Gość *gruszczka*
a moze tak analek?

Gość foromka
to nie uprawiaj z nim seksu pozatym prezerwatyway i te tabletki sa powodami rróżnych chorób i tego że możesz zoastać bezpłodna znam takie przypadki jezeli o mnie chodzi to preferuje tylko seks po slubie:)

Nie zgadzaj się na to. Chyba, że chcecie zostać rodzicami i stać Was na utrzymanie siebie jak i dziecka? Powiedz Mu wprost, że albo sex z gumką albo w ogóle. Gdy zobaczy, że mówisz całkiem poważnie i jesteś stanowcza, to na pewno wybierze stosunek z gumką niż nic. Możesz też porozmawiać z Nim o konsekwencjach odbywania stosunku bez zabezpieczenia- może to da Mu coś do myślenia. Mój facet też uwielbia kochać się bez gumki, bo jak to mówi \'lepiej czuje muszelkę i nie musi się bawić w zakładanie prezerwatywy\' tylko, że my się zabezpieczamy tabletkami hormonalnymi. Biorę tabletki anty i nie muszę się niczym martwić, tym bardziej że to najbardziej skuteczna metoda antykoncepcji. Radzę Ci się udać do ginekologa po nie. Możesz w ten sposób zrobić niespodziankę swojemu chłopakowi, mówiąc Mu po stosunku, że byliście zabezpieczeni bo bierzesz tabletki anty. Zapewne On sam myśli o konsekwencjach nie zabezpieczania się w czasie stosunku, ale pewnie bardzo chciałby to zrobić bez gumki, więc pomyśl o tym. Ale nigdy nie rób tego bez zabezpieczenia, bo będziesz tego żałowała do końca życia, a jest bardzo mało prawdopodobne, że któreś z Was jest bezpłodne!