Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Galla Annonimka

Faceci narzekaja na laski ze leca na kase a podrywaja nie te co trzeba

Polecane posty

Gość Galla Annonimka

Dla nich wazniejszy jest wyglad niz to co soba laska prezentuje. meżczyzna rozglada się za ladna laska (nie zwracajac uwagi na jej charakter no bo ladna) - a czesto jest tak, ze ladni ludzie (kobiety i mezczyzni) cenia sobia wygodne zycie, markowe ciuchy, ekstra samochody itp. A pozniej taki sie dziwi, ze laske obchodzi jego potrfel. Swoja droga panownie - sami czesto jestescie sobie winni - wielu mezczyzn probujac zdobyc kobiete szpanuje kasa, samochodem, ciuchami itp. Dlaczego nie patrzycie na te skromniejsze, moze nie z talia osy ale majace dobre serce ? taka by was nie wykorzystala na kase :-o

Gość Psedłonim
Ależ my właśnie patrzymy na te skromniejsze, rozumniejsze i mądrzejsze. :-) Jakżesz mielibyśmy na nie z przyjemnością nie patrzyć?

Gość pulchniutka dziewczynka
dlaczego tak wielu facetów myśli, że kobiety to materialistki? Mi sie wydaje, że są oni za mało pewni siebie i swojej wartości. Nie potrafią poderwać jakiejś dziewczyny, bo np. stosują złe środki, za mało się starają albo po prostu wybieraja laski, które nie mają z nimi nic wspólnego (bądź lecą po prostu na te ładne i lecące na kase, nie zauważając tych normalnych)i przez to porażkę tłumaczą sobie materializmem kobiet :-o

Galla Annonimka a czy Ty patrzysz na tych skromniejszych, brzydszych ale za to z dobrym sercem? jesteśmy w większości wzrokowcami, tak to już jest poza tym kto powiedział, że dziewczyna nie może być ładna I mieć fajny charakter

Gość berith
dlatego..... "kochanie zobacz jakie sliczne buciki' 'kochanie ja bardzo lubie ta torebeczke' a jak odp nie mam pieniazkow to co widze na jej twarzy...FOCH !!!:-o

i tak nie mam kasy więc żadna mnie nie wykorzysta i tak nie mam męskiej sylwetki i wysokiego wzrostu więc żadna nie polecia na mnie dla seksu i tak nie mam samochodu więc żadna nie zrobić czegoś dla niego i tak nie mam drogich ciuchów więc nie wyglądam na interesującego i świetnie ubranego i tak moje życie pewnie nigdy nie będzie wygodne reflektujesz? :D nie...? no popatrz, a podobno to takie nieważne...

Gość berith
Suka zaprzeczasz sama sobie. Piszesz ze ladni sa bogaci a brzydcy biedni, wiec skad ona brzydka czyli biedna ma wziasc kase na operacje plastyczna ? Wszystko obraca sie wokol atrakcyjnosci i kasy, świat schodzi na psy :-o

a ja wygrałem życie uwierz, że są takie co nie lecą tylko na kasę i super wygląd wygląd to tylko pierwsze wrażenie, nie ukrywam też, że ma dla mnie znaczenie, jednak wielu takich pięknych, bogatych mężczyzn traci przy bliższym poznaniu, możesz zaimponować kobiecie inteligencją czy podejściem do życia właśnie :) najgorsze co może być to użalanie się nad sobą

"zaimponować kobiecie inteligencją czy podejściem do życia właśnie" no to odpadam, bo akurat tych dwóch rzeczy nigdy atrakcyjnych nie miałem "są takie co nie lecą tylko na kasę i super wygląd" a gdzie ja napisałem coś takiego? tylko tutaj to trzeba mieć "interesującą osobowość" czyli patrz wyżej

Gość Poet
"zaimponować kobiecie inteligencją czy podejściem do życia właśnie" no ba, ale tym zaimponowac to mozna dopiero pozniej, to nie sa rzeczy ktore daja tzw. pierwsze wrazenie... btw, dla facetow wazny jest wyglad - a to swinie, a ile z Was, kobiet tak mowiacych, popatrzylo na przecietnego faceta, srednio ladnego, nie ubranego modnie, moze troche niskiego i z brzuszkiem i pomyslalo: moze jest mily, zabawny i bedzie o mnie dbal jak nikt inny? prawda jest taka ze majac przy barze do wyboru: ladna i brzydka dziewczyne podejdzie sie do ladnej, moze ta brzydka jest ciekawsza osoba, ale ta ladna tez moze sie taka okazac a wtedy mamy komplet ;) ...i z kobietami zapewne tez tak jest...