Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ola007

jak wygląda HORMONALNA REGULACJA CYKLU?

Polecane posty

Gość ola007

mam dosyć nieregularny okres - czasem spóźnia się nawet o 3 tygodnie, bez jakichś wyraźniejszych przyczyn (żadnego większego stresu, choroby, zmiany trybu życia...). ktora z was leczyła to hormonalnie? opowiedzicie proszę jak długo brałyście pigułki i czy kiedy je odstawiłyście, miałyście nadal cykl jak z zegarku.

A masz badania hormonów? Która leczyła? Każde tabletki hormonalne, w tym zwykłe antykoncepcyjne, służą do hormonalnej regulacji cyklu.

Gość uwielbiam wass
ja bralam tabletki anty, zrobilam sobie kilku miesieczna przerwe i okres mialam regularny

Gość ola007
nie mam badań, jeszcze nie rozmawiałam o tym nawet z ginekologiem. chcę najpierw zrobić wywiad wśród Was. Pytam która leczyła bo nie wszystkie które biorą mają z tym problemy :)

Gość nieznajomka
ja brałam tabletki na wyregulowanie okresu, po odstawieniu okres miałam regularny przez pół roku... a potem to sie zaczęło, jeszzce gorzej niż przed:( teraz znów biore tabsy, bo myślałam że wyjde z siebie:(

Gość ola007
dzięki za odpowiedzi. ale czy znajdzie się tu jakaś kobietka, która brała pigułki tylko w celu regulacji, a potem odstawiła? najbardziej interesuje mnie ile czasu trwa takie "leczenie".