Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniawg

czy okazywać mu zainteresowanie?

Polecane posty

Gość aniawg

Nie wiem jak lepiej sie zachowywać żeby on bardziej zwracał na mnie uwage czy po przyjacielsku okazywac zainteresowanie , pytać zachęcać do zwierzeń czy być bardziej taką na luzie uśmiechniętą z humorem Czy może jeszcze jakoś inaczej postepować zeby mnie bardziej docenił? doradźcie jak to jest z facetami/

Gość no wlasniee
jesli na ciebie nie leci to nie ma co go zachecac...a jesli jeszcze malo sie znacie i przypuszczalnie nie jest pewien czy mu sie podobasz to stawiam na to co napisalas bo chyba nic innego do wyboru nie ma. ale do zwierzen to go nie zachecaj jak poczuje ze moze sie tobie zwierzac to sie zwierzy czy tego bedziesz chciala czy nie bez zachety:P badz na luzie, usmiechnieta itp ale tez nie w kazdej sytuacji zeby wiedzial ze moze czasami z toba powaznie o czyms pogadac spytac itd ale uwazaj bo takie dziewczyny najczesciej sa tylko dobrymi kumpelami nawet jak licza na cos wiecej:)

To chyba indywidualna sprawa kazdego z faceta...i to wlasnie kobieta, ktora potrafi znalesc sposob na podryw, to kobieta dla niego idealna ;)

Gość aniawg
ja właśnie chce być jego dobra kumpelą czy tez przyjaciółką tylko taką wyjątkową a nie jedna z wielu