Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze was o odpowiedzi

Drogie Mamy czy ktoras z was zarabia przez internet??????????????

Polecane posty

Interesują mnie tylko sprawdzone sposoby - wiem ze reklam duzo w necie ale wiekszosc to naciągacze. Dlatego szukam sprawdzonego sposobu dorobienia sobie - interesuja mnie tez prace chalupnicze Bardzo was prosze o pomoc.

Gość zbieraj pkt i wymieniaj na
NAGRODY! kazdy wygrywa bo zalezy to nie od slepego losu ale od ilosci zebranych pkt! Zbieraj je i wymieniaj na iPody,doladowania tel, ksiazki i inne nagrody! http://www.prizpass.pl/index.php?ref=nodi4

dobre pytanie - sama jestem ciekawa czy sa jakies sprawdzone metody zarobku przez internet. gdyz nawet kobieta w ciazy ktora nie ma pracy by mogla cos dorobic- tylko jak znalesc uczciwa firme i nie dac sie naciagnac na zadne przedplaty podnosze temat bo ciekawy

Gość uuuuuuupppppp
up

Gość serek wiejski

i co żadna z mam nie ma pomysłu? Allegro niestety odpada - nie potrafię robić biżuteri czy innych takich:( poza tym tam jest ogromna konkurencja. nie ma nikt innego sposobu?

Gość UPUPUPUPUPUPUPU

powiem ci że też długo szukalam i niczego sensownego nie znalazłam nawet najpoważniejsze ogłoszenie koniec końców sprowadzało się do durnowatego łańcuszka klikania itd ja akurat sprzedaję na allegro kiedyś opłacało się przepisywanie prac - teraz pewnie już nie bardzo- ale kiedys trzeba było ręcznie wszystko klepać ;)

ale co ja mam sprzedawac na allegro? najpierw pewnie musze zainwestowac w jakis towar i może znalazłóabym na to kase ale nie mam pojecia co tam schodzi i czym najlepiej jest handlowac?

wiesz jeśli nie umiesz nic wytwarzać to musisz sie zastanowić do czego masz smykalkę ludzie sprzedają rózne rzeczy- najpierw może pozbadx sie niepotrzebnych rzeczy z domu- ciuchów, jakiś niepotrzebnych książek itp- wdrożysz się w sprzedasz i zbadasz nieco rynek kobiety częśto dorabiają ( oprócz wytwarzania i sprzedaży) kupując i odsprzedając ubranka używane dla dziecka, sprowadzając z zagranicy kosmetyki zabawki np, albo jak maz w pobliżu reale, h&my itp- to kupujesz taniej sprzedajesz drożej najłatwiej chyba jest sprzedawać właśnie odzież używaną - ale trzeba pochodzić poszukac okazji zwróć uwagę na to że idzie lato - może coś letniego? kobitki szyja szale przewiewne, torby przerózne itp rozejrzyj się co u siebie możesz w miarę tanio dostać do ciągłej sprzedży i do produkcji potrzebna ci jest firma- ale do drobnej - niekoniecznie

sprzedaż- zaraz mnie któraś zacznie poprawiac :O

Gość odpowiedzialna sumienna
a o co chodzi z ta ciągłą sprzedażą? Musze założyc firme zeby czymś handlowac?

przepraszam ze pod innym nickiem ale własnie dawalam ogłoszenie na innym forum.

zasadniczo bez DG możesz sprzedawać rzzeczy które masz na stanie dłużej niż pół roku i są twoją własnością- tak stanowi prawo- przy każdej sprzedaży ciągłej zorganizowanej- lub przy wytwarzaniu czegokolwiek w ramach dalszej odsprzedaży musisz założyć dg- wiele osób sprzedając małe ilości nie stosuje się do prawa bo wiadomo że skarb państwa jest pazerną bestią my akurat mamy założoną firmę na męża bo pracuje na etacie więc płacimy tylko zdrowotne zusowi zależy na jaką skale chcesz sprzedawać

no dobrze a powiedz mi jak niby urząd skarbowy dojdzie do tego co sprzedalam a co nie? Oczywiscie mając juz firme. A interesuje mnie sprzedaz na małą sklale

zapyta allegro;) poprostu:D a allegro ma obowiązek takie dane podać moja ciotka pracuje w US- takie kontrole są dość często ale tak naprawdę w wypadkach rażących- jak ktoś ma 1000ce komentarzy i nie ma dg- wysyłają zapytanie do allegro- sprawdzają przez pocztę nadania- i oczywiście twoje konto bankowe ;)

to niestety jest mankament sprzedaży internetowej- majac sklepik czy sprzedając coś "na żywo" zawsze możesz część dchodów ukryć- a tu urząd ma wszystko jak na dłoni

kurde ike dobry posmysl zawsze mzona cos kupic w szmateksie i sprzedac na alegro moja zanjoma ma sklep z ciuszkami dla maluszkow a ceny ma po 1 zl jakby to kupic i wystawic moze by sie udalo cos zarobic