Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xxxZŁOŚNICAxxx

Agresja - gdzie mam szukać pomocy?

Polecane posty

Od dzieciństwa jestem nerwowa. Życie trochę mi dokopało, nie miałam lekko (ale kto ma?)... Znam się trochę na psychologii, znam doskonale siebie, wiem gdzie popełniono błędy w moim wychowaniu, ale nie potrafię sama sobie pomóc. Jestem bardzo wybuchowa i impulsywna, najpierw nawrzeszczę i zrobię komuś przykrość, poniżę i stłamszę psychicznie a później dopiero zastanawiam się nad tym co i komu i przy kim powiedziałam. Najbardziej obrywa mój przyszły mąż. Razem pracujemy i jego kumple się śmieją, że jest pantoflarzem, że daje się tak babie. A ja najpierw (nie bacząc na to kto jest koło nas) nadrę się na niego i pokłócę się z nim, a później dopiero myślę, żałuję, czasem płaczę. Zachowuję się jak idiotka. Ale to jeszcze nic. Najbardziej sie obawiam, że kiedyś tak będę traktowała swoje dzieci. Nie chcę tak żyć i nie chcę fundować takiego życia mojej rodzinie. Chcę z tym walczyć, ale sama nie dam rady. Powiedzcie gdzie szukać pomocy? Mieszkam na małej wsi, do miasta mam 25km, ale tam psychologa nie ma. Może ktoś z lubuskiego mi pomoże. Błagam, nie wiem co zrobić, pomóżcie.

Gość agata1234
odezwij się do mnie sen-c_miriam@wp.pl