Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

DZIARA - REAKTYWACJA

Polecane posty

Ja mam mnóstwo takich kontaktów, o których w ogóle zapomniałam co to za delikwenci :O Muszę zrobić czystki jeju :O głodna jestem, idę coś wywlec z lodówki :)

Gość To poloz sie kochanie
abys jutro byl gotowy:)

Gość Wytumaczcie bo nie wiem
Troche dziwne ze mlody chlopak a non stoper na necie, zupelnie jak Tamari, Translate, Tesco, Pozdrawiam srodkowym palcem i Slowiczka. Jeszcze Translate, rozumiem, mezatka ale inne osoby? Dlaczego wolicie internet zamiast spotkania sie z kims?

nie jestes mezatka Translate?bo kiedys chyba pisalas ze jestes, a moze nie Ty?:Dsorry w kazdym razie, powiesz mi czemu w takim razie wolicie neta? Jest sobota wieczor i jak zawsze siedzicie przed komputerem..oswieccie mnie, z gory dzieki

Ja tak pytam, bo wiecie, też non stoper siedzę na tym necie i widzę, co się dzieje.

hmmm, no właśnie... co Ty tutaj robisz w sobotę wieczór? :) Ja nie wiem czy tak non stop siedzę. Codziennie wpadam wieczorami tylko. Lubiłam imprezować, jak byłam na studiach i nie musiałam chodzić do pracy. Teraz wolę odpocząć w weekend, co nie znaczy, że nie zdarza mi się gdzieś wyjść. W zeszłą sobotę byliśmy gdzieś ze znajomymi. I byłam po tym week bardziej zmęczona, niż po całym tyg pracy. A dziś mój niemąż pojechał do rodziców, a ja wolę posiedzieć w szlafroku :P A, że Tamarki nie było tu ponad m-c to spostrzegawcza osobo oczywiście nie zauważyłaś :P i zresztą to mam taką propozycję, żeby zająć się swoim życiem, bo ja nie wiem kto tu nie ma swoich problemów. Ja jakoś nie liczę nikomu ile siedzi w sieci, bo nie mam na to czasu 🖐️

jakie fajne to powiedzenie :D Musze sobie zapamiętać :classic_cool: praca fizyczna, siłownia, bieganie, monotonna i kiepska dieta - to Twój wybór gorące i duszne dni? :O Gdzie są takie? 😭 Marzę o upale. Od miesiąca już czekam 😭 a brakk seksu? ..... cóż, już ja Ci na to nic nie poradzę ;)

Gość
Z kim mam się spotkać?:)

Gość SŁOWNICZKA
Słowik, nie masz znajomych?

Gość SŁOWNICZKA
Poza kafeterią rzecz jasna... ;)

Gość pierona ale chuderlok

Gość Ja sie nie czepiam ale
Siedze na necie pniewaz odpoczywam po pracy, tak sie sklada ze pracuje w weekendy. Zauwazylam ze Tamari nie bylo ale powrocila i znow jest tu codziennie, jak i Wy od ranca po wieczor, to Wasza sprawa ale ludzie nie rozumiem Was i pozdawiam pa

umyj jeszcze doope Translate bo czuc:classic_cool:

Hahahaha jakie maja plany na jutro mala mi? Dobre pytanie i znam akurat odpowiedz na nie:D NET NET i jeszcze raz NET :D

O prosz jaka kurturarna a podobno ksiazki czyta yyyynteligientna:D

Translate... miałaś rację... to moja dupa tak wali... :O A książki? Po co wam książki? Lepiej być takim nieukiem jak ja :)

Translate wybaczysz mi?❤️

Mi mala przykro mi ze masz takie nieudane zycie seksulane, pisz wiecej takich tekstow do MOZE cie jarus do Wiednia zaprosi:D

Gość
Słowniczko mam znajomych, ale on mają mało czasu:).