Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka mala ja..........

proszę, niech mi ktoś pomoże - bank NORDEA

Polecane posty

Mam konto złotówkowe a przy nim dwa rachunki w EURO i KORONACH DUŃSKICH Jestem w Danii, mam na kącie Euro, i nie wiem czy jak będę chciała wypłacić pieniądze w bankomacie, to można z tego rachunku euro, i wtedy przeliczą mi w banku tylko raz - EURO -DDK, czy muszę to najpierw przelać na rachunek złotówkowy?? Ale to oczywiście mniej bysię opłacało, bo bank dwukrotnie by mi przeliczał ZŁ-EURO-DDK

Gość Nordea
Niestety musisz przelać środki na rachunek w PLN, do kont walutowych Nordea nie prowadzi kart. Kwota zaostanie przeliczona na EUR, a potem na PLN po kursie Visa International. Pzdr

Tzn ja mam kartę, tylko jak wypłacałam pieniądze w Polsce to właśnie nie było możliwości wyboru, mogłam pobrać tylko z rachunku złotówkowego. Jak to zostanie przeliczona na euro, a później na złotówki? Chyba nie do końca mnie zrozumiałeś. Mam kasę na koncie w euro, a chcę wypłacić w koronach duńskich. Więc jeśli dobrze zrozumiałam, to muszę przelać na złotówkowe bo z euro nie wypłacę , i mi przeliczy bank dwukrotnie - EURO -PLN, a później PLN - DDK?? Dzięki za pomoc, i sorry że tak motam, ale nie mogę dodzwonić się do obsługi klienta :/

Gość Zmień bank
---

Co da zmiana banku, pieniądze i tak i tak muszę wypłacić

Ok, już wszystko wiem, dzięki za pomoc!