Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale dziwnieee

Jak to jest z tym honorem u facetów? istnieje czy ściema to?

Polecane posty

Gość ale dziwnieee

czy jesli facet zrobił przed kobieta idiote z siebie bedzie jej unikal ze wstydu???

Gość slodki kociak 25
a tak bardziej konkretnie?-zalezy co zrobil?

Gość ale dziwnieee
wyszlo na jaw ze klamal jak z nut, zrobil z siebie ciape bo mi plakal jak dzieciak, jak zwyzywalam to mnie unika jak ognia? honor czy niechce mnie znac? dodam ze bardzo zalezalo kiedys mu na znajomosci ze mna

Gość taka jedna .
moj niby taki honorowy ale za mnie nigdy nie płaci, a ja prosic sie nie będe. jestesmy ze sobą 2 lata a on mi raz wejscie na imp postawił, jedenm raz rozumiecie????

ale sknera:P ja zawsze mówie że zaplace za siebie, ale inaczej wyglada jak facet powie "nie no co ty" a sa tacy co nic nie powiedza...

Gość taka jedna .
moj sie pyta ze mam pieniądze? a jak powiem ze mam to ani be ani me. raz mnie zaprosił na pizze i zapytal czy mam kase, czasem mnie przeraza. macie jakis pomysł zeby to zmienic?

ja jestem zdania ze placi ten kto zaprasza, jesli dwie osoby ustala ze gdzies ida to kazdy placi za siebie:) ale ten twój to sknera :/

Gość taka jedna .
masz jakis pomysl zeby go kiedys zawstydzidz czy cos w tym rodzaju?

Gość jak już zjesz to
mu powiedz,że nie wzięłaś kasy

Gość Kasiula*
Ja znam takiego faceta wydawałoby się honorowego, ale przy bliższym poznaniu zmieniałam zdanie. Na początku było OK, ale potem miałam mu do zarzucenia parę rzeczy. Zerwałam znajomość. On nie chce zrozumieć, że coś mi się w nim nie podoba. Zablokowałam go na GG, zmieniłam nr telefonu, teraz odnalazł mnie na Naszej Klasie i dalej wysyła mi wiadomości. Napisałam mu, że gdyby miał choć odrobinę godności, to odpuściłby sobie dawno znajomość ze mną widząc moją niechęć. Jak grochem o ścianę .. :O Że nie ma honoru, to już dawno wiem, ale coraz częściej się zastanawiam, czy on ma aby wszystko z głową w porządku ?? A tak na marginesie, to czy można jakość zablokować dostarczanie na NK wiadomści od kogoś ?

Mój jest honorowy, ale aż za bardzo. Nie chodzi tu o pieniadze, ale np o kłotnie. Jak mu powiem, że mnie wkurza, to od razu chce wychodzic, bo mowi, ze mu honor nie pozwala zostac. Kiedyś się nie odzywał dwa dni przez ten swój honor...Na szczęscie trochę już się zmienia pod tym względem i czasami odpuszcza. A jeśli chodzi o płacenie to robimy to na zmianę. Jak ja go zaproszę np. do kina to ja płacę, jak on mnie na piwko, to on płaci,itd. Jeżeli jednak chodzimy na zakupy do supermarketu,to on nigdy nie daję mi zapłacić za siebie, chyba, że mu zrobię \"scenę\". Strasznie mi głupio wtedy z tego powodu, dlatego od czasu do czasu robię mu jakieś małe prezenciki, np. kupię czekoladę, albo jakiś drobny kosmetyk.

Gość taka jedna .
dalej mnie wiem co zrobic ;(

Gość 1111x
na NK jak najbardziej

Gość Kasiula*
1111x na NK jak najbardziej jak ??????????????????????????

Gość 1111x
przecież dostajesz e-meila z profilem osoby wciskasz zablokuj i gotowe

Gość Kasiula*
Ale tam pisze, że zablokować można przysyłanie zaproszeń. Nic nie pisze o wiadomościach. :O

Gość
O ile wiem mówicie o pozerach i tchórzach. Gdzie tu honor?

Gość 1111x
zablokowałaś intruza - wcześniej wysłał bym mu odpowiedź, że zostaje zablokowany

Gość 1111x
jak nie spróbujesz się nie dowiesz, nie miałem potrzeby blokować natrętów?

Gość Kasiula*
Zablokowanie spowoduje usunięcie tej osoby z listy znajomych i zaproszeń. Taki komunikat się pokazuje po zablokowaniu. Nie mam go w liście znajomych. Nie wiem, czy taka blokada wystarczy. :O

Gość ale dziwnieee
a co z moim tematem? odp. cos ktos? :)

Gość Kasiula*
Apostoł Nienawiści (apostol_nienawisci@o2.pl) O ile wiem mówicie o pozerach i tchórzach. Gdzie tu honor? no właśnie ... gdzie ? Duma, honor, fałszywa ambicja często utrudniają życie. Bez nich łatwiej?

Gość 1111x
myślę, że tak. Jeżeli chodzi o temat to facet d*pa, a honorem jest dla mnie pomóc kobiecie w potrzebie.

Gość taka jedna .
kasiasty to on jest ale wiecznie na cos zbiera :/