Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SZCZUPłA TALIA

*** *** *** REWELACYJNY SPOSOB NA SZCZUPLA TALIE *** *** ***

Polecane posty

Gość SZCZUPłA TALIA

Na imię mi Agnieszka, pragnę podzielić się z Wami świetnym sposobem na szczupłą talię. Jak same wiedzie, każda dziewszyna do tego. I ja róznież kilka tygodni temu zapragnęłam być szczypła. Nie miałam dużej nadwagi, ale wałeczki po bokach i mały brzyszek nie dawał mi spokoju. Zmobilizowałam się schudnąć na wiosnę i w tym dotrwałam. A teraz o sposobie: Otóż podpatrzyłam jako, że pracuję w szpitalu, osoby noszące pasy upinające na brzych. Takie pasy można kupić w każdym sklepie sportowym oraz w aptece. Pas taki upinany jest na brzuch bądz talie. Pod wpływem ucisku, który same dawkujemy każdego dnia mocniej, pozbywamy się wałków tłuszczu, jako że mięśnia pod takim pasem pracują intensywniej niż normalnie, nie musimy zartem ćwiczyć, ponieważ normalne życiowe czynności wpływają na spalanie tłuszczu, a taki pas działa ze zdwojoną siłą. Ja wypróbowałam. Gdy założyłam taki pas zapinany na rzepy od razu miałam upiętą talię. W szpitalu wykorzystuje się taki pas do rehabilitacji podczas przepukliny. Pas wpływa na wchłanianie się przupulkiny samoistnie, ale tylko w lekkich przypadkach. Stosowałam do tego herbaty spalające, oczyszczające i wyszczuplające dla lepszego efektu. Bardzo polecam, jestem szczupła i mogę pochwalić się piekną talią i brzuszkiem. Pozdrawiam Aga S.

JA ZNAM REWELACYJNY SPOSóB NA PIEKNA TALIE I SMUKłE NOGI. DIETA,CODZIENNY WYCISK AEROBIKOWY PO GODZINIE I NIE JEDZENIE PO 18.EFEKT MUROWANY. Myslicie ze znajdziecie cudowne rozwiązania?Nie da sie,jak sobie człowiek nie da w palnik i nie wypoci tłuszczu w ostrym cwiczeniu to nigdy nie schudnie.

Gość SZCZUPłA TALIA
Istnieją różne metody spalania tłuszczu. Pod wpływem pasu ortopedycznego tłuszcz jest spięty i ścisnięty dzieki czemu spala się szybciej podczas zwykłych czynności codziennych. Mozna go nośić cały dzień, jest niewidoczny i od razu wyglądamy sczuplej. Takie pasy wykorzystywane są w siłowni róznież podczas wyciskania by w expesowym tempie spalić tłuszcz. Ja wypróbowałam i jestem niezwykle zadowolona Polecam bo wiem, jakie to jest ważne. Oczywiście możemy cwiczyć godzinami, ale czy mamy na to czas i siłę po pracy...? Zaryzykujmy inną metodą. Pozdrówki. Agnieszka

Haha mam taki pas neoprenowy. Dostałam gratis ze stepperem ale nie noszę go bo jakiś taki mało wygodny. Choć fajnie usztywnia i się tak nie garbię :D :P A z drugiej strony no właśnie tłuszcz się sam nie spali a może faktycznie działa na szczupłą talię bo to taka namiastka gorsetu w sumie...

Gość CODZIENNE CZYNNOśCI...
WYSZCZUPLAJą !!!

Gość jaka sobie jaka ja
Miałam taki pas...niestety po kilku latach się zniszczył... Czy ktoś wie ile może mniej więcej kosztować ?? Z góry wielkie dzięki za odp !!

Wezcie mnie nie osłabiajcie z tym pasem,ruchu troche!!!Przelecie csie z 10 km codziennie zamiast pasc brzuchy przed kompem i od razu sie talia zrobi. Najlepiej isc na łatwizne.

Coś mi się wydaje, że te wszystkie zachwyty nad tym pasem pisze jedna osoba :D Jeszcze to ''Ela z Gdyni'' :D Słaba reklama:P

Gość She 88 ...
Lavera czy jak Ci tam jest... każdy sposób jest dobry ..:-) Jeśli Tobie nie odpowiada to po prostu go nie stosuj i już :-)

Gość She 88 ...
120 kg i czujesz się z tym dobrze ?? Zazdroszcze :-) Mnie ciąglłe komentarze ludzi (znajomych, sprzedawców) dobijają...

Gość no to ile cm spadło
od noszenia takiego pasa?

Gość She 88 ...
Róznie .. ja mialam świetną talię (przynajmniej mi taka wystarczała w zupełności) Ogólnie Pod pasem brzuszek się poci, więc następuje redukcja tkanki tłuszczowej.

Gość Sabrina32
Ja bardzo chciałabym zrzucic brzuszek na czerwca i zdecydowanie wypróbuję tutaj taki sposób, bi nie mam za wiele czasu dla siebie, zreszstą jak mu każde... dom, praca, dzieci... A o takim pasie słyszałam wiele dobrych rzeczy... Nadmieniam ,że to nie jest taki pas jak to go reklamują na MARKET TV taki na prąd, NIENIENIE... to pas odropedyczny do leczenia PRZEPUKLINY.... to dla tych co się sprzeciwiają a nie rozumieją....!!! CAłUSKI

Gość raaaaaaaaaaaaaaaa
wulgarna sucz --> to lataj te twoje 10 km jak masz czas... no w sumie ty nie msz wyjscia : suka musi sie gonic ;-) :-D

Gość Pas to dobra rzecz

Gość Ktoś sobie kiepską
reklamę urzadza?:o

Gość wulgarna suczo
jaki wczesniej miałas nick na kafe? kojarzę Cię...:D

Żadnego :) To mój pierwszy i raczej ostatni, ha ha. Na pomarańczowo się rzadko wypowiadałam więc raczej nie możesz mnie kojarzyć.

Gość ciekawe...spróbuję

Gość DZIś KUPIłAM TAKI PAS I
...I JESTEM CIEKAWA EFEKTU. OCZYWISCIE PODZIELę SIę Z WAMI. MAM DO ZBYCIA 20 KILO... BUZKA SEMIRA:)

Gość OTO JA...SZKIC...GRAZYNA
?????????¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶????? ???????1¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶???? ??????¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶??? ?????o¶¶¶¶¶¶¶$???????ø¶¶¶¶¶¶?? ?????¶¶¶¶¶¶?????????????ø¶¶¶¶? ????¶¶¶¶¶¶???????????????o¶¶¶? ???¶¶¶¶¶¶¢????????????????$¶¶? ???¶¶¶¶¶ø?ø¶$¶¶¶ø?????????1¶¶1 ??o¶¶¶¶¶?1o¶¶¶¶¶???1¶¶ø¢o$?¶¶¶ ??¶¶¶¶¶?????7o71???¶¶øø$1?¶¶¶ø ?$¶¶¶¶¶o???????????¶?¢¶¶¶o¶¶¶ø 7¶¶¶¶¶1????????????$?????7¶¶¶ø ø¶¶¶¶¶7?????????1??¶?????¶¶¶¶ø ¶¶¶¶¶¶¶¶??????¢¶¶¶¶7????*¶¶¶¶¶*¶ ¶¶¶¶¶¶¶¶¶1??¶¶¶¶¶ø¶¶ø?o¶¶¶¶¶¶¶ ¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶$¶¶??7117¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶ ¶¶¶¶¶¶¶O¶¶¶¶????????¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶ ¶¶¶¶¶¶¶7?¶¶¶¶¶oo7$¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶ ¶¶¶¶¶¶¶7??¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶ ¶¶¶¶¶¶¶?????ø¶¶¶¶¶¶¶??¶¶¶¶¶¶¶¶ ¶¶¶¶¶¶O???????????????1¶¶¶¶¶¶¶ ¶¶¶¶¶??????????????????¶¶¶¶¶¶

._/|_ >,\"< ............._/|_ ............>,\"< ......................._/|_ ......................>,\"< __________________$ _________________$$$ ________________$$$$$ __________$$$$$$$$$$$$$$$$$ _____________$$$$$$$$$$$ _______________$$$$$$$ ______________$$$$_$$$$ _____________$$$_____$$$

__000000___00000 _00000000_0000000 _0000000000000000 __00000000000000 ____00000000000 _______00000 _________0 ________*__000000___00000 _______*__00000000_0000000 ______*___0000000000000000 ______*____00000000000000 _______*_____00000000000 ________*_______00000 _________*________0 _000000___00000___* 00000000_0000000___* 0000000000000000____* _00000000000000_____* ___00000000000_____* ______00000_______* ________0________* ________*__000000___00000 _______*__00000000_0000000 ______*___0000000000000000 ______*____00000000000000 ______*______00000000000 _______*________00000

´´´´¶¶¶¶¶¶´´´´´´¶¶¶¶¶´´´ ´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´´ ´¶*P¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´´´¶¶¶´´´ ¶¶¶*O¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´´´¶¶¶*´´´ ¶¶¶¶*Z¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´¶¶¶¶¶ ´´´ ¶¶¶¶¶*D¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶ ´¶¶¶¶¶´´´ ´¶¶¶¶¶*R¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´ ´´´¶¶¶¶¶*A¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´´ ´´´´´¶¶¶¶*W¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´´ ´´´´´´´¶¶¶*I¶¶¶¶¶¶¶¶´´´ ´´´´´´´´´¶¶*A¶¶¶¶´´´ ´´´´´´´´´´´¶*M¶´´´ ´´´´´´´´´´´´¶¶

Gość śliczne....pieknea ja się odc