Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce dziewczynkeee

Chciałabym mieć dziecko ale tylko dziewczynkę

Polecane posty

Gość chce dziewczynkeee

I boję się zachodzić w ciążę, bo nie wiem co wypadnie, a chłopców nie cierpię i nie chce się potem całe życie z nimi męczyć, no a dziewczynka to moje największe marzenie. albo nawet dwie dziewczynki, adoptować raczej nie chcę... czy są jakieś metody na to, by urodzić dziecko właśnie tej jednej, upragnionej płci? czy są to metody skuteczne?

Gość dqwdwef
ale jestes glupia, czemu nie lubisz chłopców? jestes lesbą?nierozumiem!

Gość robusfd
jestes wojująca o równouprawnienie feministką/, kobieta pracująca na 3 etety,ktora nie potrzebuje mezczyzny..moze ewentualnie do zapłodnienia tak?:)zgadłam

Gość Serio nie wiem co jest
debilka. ja np nie chce córki. Bo bedzie sie puszczała i mi jeszcze brzuch do domu przyniesie.

Zgadzam się, jesteś głupia. Dlaczego nienawidzisz chłopców? Możesz wychowa go tak jak bedziesz chciała, żeby było lepsze, od tych, których spotkałaś i o których piszesz... Żenada, grunt to zdrowie!

Gość chce dziewczynkeee
nie jestem lesbą :o po prostu nie chcę chłopców, nie wiem jak miałabym ich wychowywać, chłopcy sa nudni, nieładni itp. nie chce się już nad tym tutaj rozwodzić, aby kogoś nie urazić po prostu chcę tylko dziewczynkę i już

Gość chce dziewczynkeee
jakbym urodziła chłopca, ze złości, tak jakbym stała, pożarłabym swoje łożysko :O

Gość chce dziewczynkeee
ale to nie jest tak, że ja nie lubię mężczyzn, ale po prostu nie chciałabym mężczyzny jako MOJEGO dziecka

Gość dwae3e
chłopcy, są nudni i nieładni, co za argument, i co "nie mozna ich warkoczykow plesc" to laski sąnudne, ze swoimi lalkami i głupimi zabawami

Gość a ja Ciebie rozumiem
chce dziewczynkeee - też chce dziewczynkę i nie chcialabym urodzić chłopca. Mam męża kocham go bardzo, feministką nie jestem, nie pracuję na 3 etaty, zarabiam duzo mniej niż mąż.

Gość chce dziewczynkeee
a z tym łożyskiem to żałosny podszyw

Chcesz dziewczynkę,bo chłopców nie lubisz-a ja pytam kto ci to dziecko zrobi-dziewczyna???

Gość i ta dziewczynke zrobi ci
ten nieladny, nudny facet? :O Ja pierdziele! Ty nie tylko nie miej dzieci, ty nawet zadnego zwierzaka nie kupuj :O

Gość chce dziewczynkeee
ja też nie jestem feministką :o i to nie to, że chciałabym pozabijać wszelkich mężczyzn i chłopców. po prostu czuje w duszy, że jestem stworzona do bycia mamą dziewczynki. nie chłopca

Gość i ta dziewczynke zrobi ci
y w ogole nie jestes stworzona do bycia mama. Jestes stworzona do wypisywania bzdur na kafeterii :D

chyba nie jesteś gotowa żeby być matką w tej chwili. lepiej się pomartw o to żeby zdrowe było

Gość podbeskidzie
aj pierdoły opowiadasz jakby urodził ci sie chłopczyk to bys go tak samo mocno pokochala jak i dziewczynke. Ja w sumie tez wolalabym dziewczynke ale jesli byłby chłopczyk to przeciez nie byłoby konca swiata:P

Gość dwae3e
dziewczynki są wredne, zazdrosne o swoją urodę, nielojalne , nudne bawią sie tylko lalkami, albo w mame, i tak jak bedziesz miała corke, to cie bedzie miałą w tyłku jak tylko spotka jakiegos faceta, z chlopakiem, mozna grac w piłę, jezdzic na skuterach, samochodach, kupowac mu samosterowane helikopetry,mozna fajnie aktywnie spedzac znimi czas, chłocy maja wieksze poczucie humoru;)sa weselsi, mniej obgaduja... ale ty pewnie uwielbiasz ploty

jak byś urodziła to byś kochała i chłopca, wcale nie są nudnie, no ja nie mamwłasnych dzieci, ale mam siostrzeńca, mój chrześniak, jest super, czasem nawet z nim w piłke kopię

Gość pudelkaa
Nie jestem zadna feministka, a takze chcialabym tylko dziewczynke. Chlopiec nigdy nie bedzie mial takiej wiezi z matka jak corka.

Gość a ja Ciebie rozumiem
napewno nie kochałabym chłopca, tak samo jak dziewczynkę. Chcemy z meżem mieć tylko jedno dziecko, ale jeśli urodzi się chłopiec, to pewnie będziemy starać sie dalej, może wtedy będzie dziewczynka.

Gość chce dziewczynkeee
ja po prostu bym nie wiedziała jak np. się z nim bawić. bo z dziewczynką to wiadomo, lalki, malowanie itp. a z chłopcem... nie interesuje mnie piłka nożna i samochody, co innego mężczyzna, to z takim chłopcem z radością się będzie bawił

Gość stawiam na córke
co wy tak po autorce jedziecie, ja tez chce dziewczynke, jak bedzie chlopiec to tez spoko, ale wolałabym córeczke!!! Czy to wam tak trudno zrozumiec ???????

Gość dwae3e
a ja mam znajomą co ma corke i chce drugą córkę i tez mowiła, ze woli dziewcyznki bo sa fajniejsze!A meza swojego jak traktuje, jak słuzącego, albo samca rozpłodowego, co ma tylko kase przynosic i ciagle sie na niego wydziera!!

Gość bogooooooooooooooooooooooooosa
Jesli chcesz miec dziewczynke przed poczęciem musisz jeść malo i chudo,jak chcesz przeciwnie chlopca to obficie

Gość kochanie na matkę to ty się
NIE NADAJESZ :P Nawet dziewczynki

a ja mam znajomą co ma corke i chce drugą córkę i tez mowiła, ze woli dziewcyznki bo sa fajniejsze a skąd wie że są fakniejsz, przeciez nie ma porównania

Gość samanta2456ppp
KURCZE MYSLALAM ZE TLYKO JA MAM TAK ;D TO TAKżE MOJE MARZENIE !! BARDZO BYM CHCIALA MIEC DZIEWCZYNKE I ZROBEI WSZYSTKO CO TRZEBA ;D

Gość chce dziewczynkeee
a jeszcze mało tego to wróżka mi wywróżyła że będę miała dwoje dzieci - dwóch chłopców :o