Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onnaaa

OBRZYDLIWE!!ZNALAZLAM WLOSA LONOWEGO W BULCE!

Polecane posty

Gość onnaaa

Wlasnie zrobilam sobie kolacje, podnosze bulke do buzi a tam wystaje ...skrecony lonowy wlos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nigdy wiecej pieczywa! Bylam taka glodna ,ale mi przeszlo :/

Gość PAti212
mnie sie osobiscie kiedys sznurek wplatal miedzy zeby.myslalam na poczatku ze to ogon od szczura, ale potem zobaczylam ze to spieczony sznurek z workow co make wiaza.

Gość damski czy męski
?:P

Gość łozeszqrva
:O

Gość onnaaa
juz wiem skąd ten włos się znalazł w bułce- mama robila zakupy, a ze ma okres, to robiac zakupy w miescie zachciało jej sie sikac i poszła w ustronne miejsce zrobic siku , i przy okazji zmieniła sobie podpaske, a starą podpaske wrzuciła do torby z bułkami, bo nie chciała smiecic w parku,I po prostu widocznie włos był na podpasce i sie przyczepił do bułki----odetchnełam ze to tylko mamy włos łonowy. uff

Gość blu blu
a co z podpaska? tez zostala w bulce:P ?

Gość MeOne
żal mi Ciebie panienko : (

Gość onnaaa
ale co tam ja lubie takie dodatki do kanapek!! naprzyklad kocham do buleczek wciskac kulki ulepione wlasnorecznie z mioch kózek z nosa , polecam taki dodatek , oprocz tego lubie sobie łupiez wyczesywac na kanapki i wyciskac prysczez na masełko MNIAM

Gość onnaaa
Przez glupie podszywy topik upadl. chyba jakis maturzysta zamiast uczyc sie do matury to przesiaduje i wymysla glupoty:/ idz sie lepiej przejdz dziecko, dobrze ci to zxrobi