Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miś zdziś

jak to jest z tym dziewictwem ????????

Polecane posty

Gość miś zdziś

czy są jeszcze dziewice (atrakcyjne) co mają 20-23 lata ????? i ile jest prawdy w tym że teraz spoleczeństwo jest takie rozwiązłe . ja znam wiele osób co są atrakcyjne fizycznie ale nie są rozwiązłe więc czy to nie jest tak że to wszystko wina mediów

Gość ja się zastanawiam ilu jest
prawiczków w tym przedziale wiekowym.

Gość qwertz123
tylko media no i ta kafeteria stwarza wrażenie, że na świecie tylko kur.wy żyją i ich alfonsy

Gość prowizorka
Ja z moim mezem jak go poznalam prawie przespalam sie juz na pierwszej randce. Pisze prawie, bo mialam okres dlatego nie moglismy pojsc na calosc. Jestesmy razem juz 6 lat, 3 lata malzenstwo i kochamy sie caly czas jak szaleni. wlasnioe niedawno bylismy w kinie:))

Gość najlepsza baba
to własna graba Abba----nita , na oazę won w podskokach, a chłopak 27 to pewno żylaki ma na kutasie, oj głupki do n-tej potęgi

Gość C.A.R.O.L.I.N.A.
wydaje mi sie ze jest duzo dziewczyn w tym wieku ktore sa dziewicami bo np sie szanuja, nie znalazly odpowiednigo partnera(bo sa bardzo wybredne lub bardzo niezdecydowane) albo po prostu wstydza sie swojego ciala maja jakies niedoskonalosci i szukaja pewnie kogos kto pokocha ich takie jakie sa a one wtedy straca dopiero z nim dziewictwo.glupio sie przyznac ale ja naleze do tej ostatniej grupy i do pierwszej zarazem PO PROSTU SIE WSTYDZE SWOJEGO CIALA chociaz podobno jestem ladna:0 a tak pozatym szukam tego jedynego (chociaz niby jest ale wraz jeszcze nie jestem do konca pewna)ale tak poza tym to napewno sa atrakcyjne dziewczyny ktore sa jeszcze dziewicami:)tylko trzeba dobrze sie zakrecic:)

Gość abbanita i z tym facetem
to zboczeńcy niemożebni, czy cuś z wami nie teges

Gość Abbanita czy już poszerzyłaś
drzwi żeby nie zawadzać porożem, czy twój facet taka łamaga że cie przeruchać nie umie? , bo inne pewnie rżnie aż wióry lecą.....

Gość misiu zdzisiu kup swojej
dziewczynie 100 par rajstop i każ zakładać przed ruchankiem, będziesz miał sto dziewic

I to się nazywa tolerancja. Ja nikomu w wyro nie zaglądam, nie zaglądajcie Wy mi też.

Odpowiadam na temat nie? Wolno mi. Od tego jest FORUM, sieroto ruska. Dla mnie to normalne. I już.

Gość ojojojojojoj
ja mam 24 lata, moj chłopak 25, jesteśmy ze sobą od 7 lat, w tym roku bierzemy ślub. Nie kochaliśmy sie z wyboru, bo chcemy zachować czystośc do slubu. Co nie znaczy, ze nie robiliśmy innych rzeczy. poprostu nie odbyliśmy całego stosunku.

Gość dlaczegoooo--------------
dlaczego nikt nie moze wyrazić swojego zdania, bo od razu jest nalot na ta osobę?? Nie przesadzacie. Każdy jest inny i ma prawo napisać coś od siebie. A z takimi hasłami to do przeedszkola!!!!

bardzo dużo jest tematów na temat dziewictwa, bo to szczególnie ciekawy temat dla smarkaczy, bez względu na to ile maja lat 13 czy 130. Każdy układa sobie życie jak chce, jeśli jest zwolennikiem hazardu to czeka do ślubu i kupuje kota w worku, a potem daje zarobić włascicielom burdeli, albo udaje jaki to szczęśliwy i robi dobrą minę do złej gry. Można także podejść do sprawy racjonalnie i biorąc pod uwagę to, że życie seksualne to super ważna dziedzina życia i sprawdzić jakie partner ma ku temu predyspozycje i czy ma się podobne spojrzenie na tą sprawę. Nie jestem młody więc znam trochę życie a także drugie małżeństwo. I muszę powiedzieć, że moja druga żona mimo, że zakochała się do szaleństwa przetestowała mnie jaki jestem w łóżku i w życiu, bo była już doświadczoną kobietą , a nie zbzikowaną dziewiczą panną. O dziewictwie nie wspominam bo nie stanowi dla mnie żadnej wartości , no może jakiś szczegół anatomiczny bez znaczenia.

Ja tam dziewictwa nie ubóstwiam, ani nie dorabiam ideologii, a jedynie jestem katoliczką.

bardzo miły blondyn - dokładnie, ludzie nie zdają sobie sprawy z tego jak wazna dziedzina zycia jest seks, a pozniej... no coz... rozwody to tylko ulamek nastepstw czystosci, dochodza do tego klotnie, koniec pociagu do faceta, oczywiscie zdrady, niekiedy tez alkohol. Ja mam 22 lata, partnera miałam do tej pory jednego (aktualnego), uwazam ze nie kupuje sie kota w worku :) Poprostu dla wlasnego dobra i przyszlosci.

Wyjdźstąd - i masz do tego prawo. A ja mam prawo kupić w worku co mi się żywnie podoba. Najwyżej będę płakać potem na kafeterii że mnie mąż zdradził i porzucił, bo on lubił na pieska, a ja na jeźdźca. Ktoś w końcu musi szeregi kafe zasilać, nie?;)

dziwna z ciebie katoliczka, jeśli dopuszczasz zdradę męża, jeśli chcesz być męczęnnicą nikt ci tego nie zabrania

Gość jkdhfjasjdgadopgapz
Jaki ten świat zblazowany...dziewczyna chce zachować czystość do małżeństwa a ją od zboczeńców wyzywają? ...bo się jeszcze pewnie nie masturbuje po kątach ;/

Co Wy z tym dziewictwem. Może załóżcie jakiś topik przykościelny czy coś. A tak odpowiadając na pytanie ja pracuje z 29 letnią dziewczyną.która jest chyba na bank dziewicą (głupio mi się zapytać). Mogę dać Cio numer

Bardzo miły blondyn, nomen omen, niespecjalnie miły jesteś. A mi to lotto. Niech się Twoja kobita martwi, że znalazła sobie chama. Nie, nie masturbuję się po kątach, nie mam zamiaru zostać męczennicą, mam poczucie humoru (w przeciwieństwie do Bardzo Miłego na ten przykład), jestem normalną katoliczką (a nie hipokrytką, która pędzi do spowiedzi przed ślubem i jest obrażona na księdza, że jej prawdę powiedział), nie będę z nikim spała aż do ślubu i generalnie mam w nosie Wasze zdanie na ten temat:0 I będę się wypowiadać gdzie dusza zapragnie:) Coś kogoś jeszcze boli? To chętnie wyjaśnię:)

Abbanita Nie to Twoja sprawa. Nam Ciebie poprostu szkoda. Tyle przyjemności jest w seksie. Tyle radośći. Ale syty głodnego nie zrozumie:-)

chyba głodny sytego w tym kontekście;) Spoko, nie martw się:0 planuję rychłe zamążpójście;)

Zresztą Rzeczywistość, ja nie do Ciebie to pisałam. Ty jak widze potrafisz się wypowiedzieć kulturalnie - i na tym poziomie można podyskutować:) Pisałam do co poniektórych jeleni, których wypowiedzi przeczytasz powyżej;)

abbanito wyjątkowo miły jestem , a zakpiłem sobie z twojego katolicyzmu, a ty mnie od razu od chamów, rybciu miła, moja żona jest już ze mną od 18 lat i na żadnego by nie zamieniła, mimo że chamem wg ciebie jestem, znam po prostu życie w przeciwieństwie do ciebie.

ja straciłam dziewictwo dopiero gdy miałam 20 lat pomimo tego, że jestem atrakcyjna i zawsze miałam powodzenie