Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nabroilo_sie

no to ja nie wiem co o tym myslec

Polecane posty

Gość nabroilo_sie

mam 23 lata, od 2,5 roku jestem ze wspanialym mezczyzna, kocham go ponad zycie studiuje, jestem na 4 roku, mam pewnego znajomego w grupie.. i ostatnio czuje, ze on sie do mnie probuje blizyc zaczal wieczorami zagadywac na gg, wysylac ikonki typu calus, przytulenie itp (rany julek,jakie to infantylne:P) a na uczelni kreci sie wokol mnie, mowi do mnie zdrobniajac moje imie, przynosi mi np mp3 itp no to dziwnie wyglada, juz pomijam, ze sie na mnie co chwila patrzy i czesto dosiada sie obok mnie na wykladzie (wczesniej tak nie bylo!) ja go bardzo lubie-dobrze mi sie z nim rozmawia itp ale ostatnio dziwnie ze mna rozmawia, szczegolnie na gg (chyba mu razniej czy cos) komplementy itp. a wczoraj wyniknela taka glupia sytuacja.. on mi opowiadal ze kogos tam pocieszal i przytulil a ja mu,ze fajnie, ze mnie to nigdy znajomy czy znajoma nie przytulila tak o po prostu gdy mi bylo trudno, ze jedynie moj facet mnie przytula, a on na to,ze zalatwione-ze w poniedzialek jak mnie spotka to utuli myslalam,ze zartuje (chociaz glupio mi sie zrobilo) ale on pozniej pod koniec rozmowy wyslal mi ikonke przytulenia (jak to idiotycznie brzmi) i napisal"narazie wirtualnie, ale w poniedzialek juz naprawde) i wyslal calusa ja sie teraz boje isc na zajecia! co za idiotyczna sytuacja nie chce zeby on mnie chocby przez seknde przytulil, nie chce, nie mam ochoty, odechcialo mi sie z nim znajomosci kocham mojego faceta i nie chce wchodzic w zadne zażylosci z innym facetem czuje, ze ten koleś ma cos do mnie (jezu on ma 5 lat juz dziewczyne:/) ale ja nie chce zeby on cokolwiek do mnie mial jak mam sie wyplatac i jak ja mam isc na zajecia?? nie chce zeby mnie przytulil, boze swiety:|

Gość nabroilo_sie
no doradzcie noo :|

Gość napisz mu
że Twój facet już Cię wytulił...co za koleś:O

Gość a ja myslę że chcesz żeby
on cię ostro przeruchał a nam wciskasz jakieś pierdoły jakbyś nie chciała mieć z nim nic wspólnego to byś mu jasno powiedziała że masz faceta i tylko on cię tuli, a te jego ikonki to niech przestanie wysyłać bo to śmieszne gdyby nie poskutkowało delikatnie to trzeba ostro powiedzieć żeby spierdalał ale on i tak cię wyrucha, bo tego chcesz

Gość nabroilo_sie
wyruchac to mozesz Ty kogos, takie okreslenia to do zwierzat pacanie