Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sziwi

czy 24 latka niezastara na dyskoteke?

Polecane posty

Gość sziwi

ostatnio kumpela wyciagnela mnie na dyskoteke, i tyle bylo tych mlodych 18 =19=20 latek,,, czuje sie staraaa , chciaalabym kogos poznac ale teraz stwierdzam , ze nie mam szans, zostane stara panna.... koszmar

Gość ja mam 22 latka
i śmigam regularnie:D kwestia podejścia, masz tyle lat na ile się czujesz:)

Gość wiktoria 2345
eeeeeeeeee--przesadzasz troche 24 lata i ty mówisz ze za stara jestes!

Gość zostaniesz starą panną na 100

Gość nie chcialabym poznac
partnera na dyskotece :D

Gość juz pomijam kwestie ze
na dyskotece to samych buraków mozna poznac, ale czemu uwazasz sie za stara? Znam ludzi, co baluja jak studenciaki a maja 3 dychy na karku :D

Gość no przestań
ja ma 40 i na dyskoteke ide czasem ze znajomymi zależy też co to za dyskoteka, czy zwykly sped dla malolatów z techno, czy klub z lożami, fajnym wystrojem i trunkami lepszymi niż piwko za 3 zeta

Gość efwrf
chyba Cie pogieło...ja mam 24 i to norma ze chodzimy do klubów w weekendy

Gość sziwi
aha , to fajnie, przwaznie na dyskotece i tego typu imprezach widze dziewczyny od 18=22 latka, a jezeli chodzi o facetow to tu w sumie nie ma znaczenia, kurcze nie wiem, moze do złych klubów chodze czy cos... bo uwielbiam tanczyc itd i jakos mnie przestraszylo ze juz niedlugo czas by bylo z tego rezygnowac bo "nie wypada" .a tak wogole to jak poznajecie ludzi? w sensie drugie polowki, jestem zacofana jesli o to chodzi... na studiach jest ciezko , na dyskotece jak tu ktos okreslil same "buraki" ;D i...

Gość babay
jesli masz ochote to chodz. puki jestes mloda to chodz bo potem bedzie za pozno i bedziesz zalowala ze nie chodzilas jak mialas ochote.

Gość repow
" chciaalabym kogos poznac ale teraz stwierdzam , ze nie mam szans, zostane stara panna" na dyskotece? Lepiej poszukaj w innych miejscach

Ja niedawno byłam na dyskotece z kuzynka która ma 31 lat(młodo wygląda ;) ) i ona nie czuła się tam za stara :) zresztą na dyskotekach są osoby powyżej 22 lat i to całkiem sporo ;) co do poznania połówki na dyskotece to ja raczej w to nie wierzę ;) ale cuda się zdarzają ;)

czy "niezastara" na dyskotekę to nie wiem, ale na takie tragiczne byki to na 100% za stara

Gość ej no to jak nie w klubie to
gdzie?:classic_cool: to chyba najlepsze miejsce, single chodzą tam głównie z myśla aby poznać kogoś, i to nie zawsze buraki są, czasem się trafi fajny facet :classic_cool:

Gość ej no to jak nie w klubie to
chyba, że naiwnie wierzycie, że poznacie swoje drugie połówki mijając się na ulicy bądź tez w autobusie padniecie sobie do stóp nieznajomi, w klubie panuje luźna atmosfera i czemu buraki od razu? zaley jaki klub jeszcze oczywiście🖐️

Ja swojego obecnego chłopaka poznałam na dyskotece mając lat 24. Przy barze do tego:-) Chociaz pierwsze słowa moje do Niego brzmiał y \"Goń się parówo\" jesteśmy razem 2 lata:-)

Gość sziwi
na uczelni ciezko mi kogos poznac , niedosc ze mam zadko zajęcia , to pozatym nawet nie wiem jak to mam zrobic, podejsc do kogos ,przedstawic sie i zaczac rozmowe? hmmm jakos tego nie widze, prędzej wyobrazam sobie mine "wybranego celu" .... :) Do pubow przewaznie chodzą pary albo grupki ludzi ,ktorzy chcą sobie pogadac sami ze sobą, w swoim towarzystwie i ciezko byloby sie wbic jakos...:) znajomi znajomych = hmm ciagle te same osoby sie krecą , zadko kiedy pojawia sie ktos nowy w aszej grupie... poznanie przez internet= 3spotkania= jednemu chodzilo o seks=pognałam , drugi mial dziewczyne ,dowiedzialam sie przez przypadek =pognalam, trzeci=rowniez mial dziewczyne ,tyle ze poza miastem=równiez przypadek =no tu akurat bolało ale tez go pognałam/wiec chyba raczej internet odpada...;) no i jedyne co mi zostaje to dyskoteka...albo staropanienstwo i koty ;D

Gość RZadko
co jest z wami ludzie?:O