Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalila

mężczyzna zodiakalny rak - jaki jest?

Polecane posty

Gość lalila

piszcie! chiałabym, aby każda z was, która jest z zodiakalnym rakiem opowiedziała mi o nim, panowie raczki jesli chcą, niech też osobie napiszą...

Gość lalila
mi się wydaje, że mężczyzna, który jest zodiakalnym rakiem musi mieć dużego ogóra i jedno jądro ciut większe od drugiego :classic_cool:

Gość lalila
e, tylko nie ciapa! piszę to w kontekście mojej rozwijającej się znajomości. Mój raczek zyciowo zaradny bardzo. Ale cholerny introwertyk i to mnie boli...

Gość lalila
czemu okropny? i czemu ciapa? rozwińcie temat...

Gość lalila
mój raczek ma w zwyczaju o poranku wstawać z łóżka robiąc 3 salta w tył po czym ląduje miękko na swych odnożach i idzie wspak do łazienki aby odbyć czynności związane z poranną higieną 🖐️

Gość aurorasnow
ogólnie raczej raki mają poczucie humoru, lubią być duszą towarzystwa ale na partnera życiowego nie polecam :P na starość robi sie marudzący, zbetoniały i w ogóle nie do zniesienia :P (mój ojciec jest rakiem, dobrego znajomego też mam raka - obydwoje w wieku juz ok 60 i osobiście w odmu nie chciałabym ieć takiego:P)

Gość lalila
a młode raki, takie koło 30-stki to jakie są?

Gość taaaaaaaa......
mężczyzna Rak to facet bez jaj. To w wielkim skrócie. Znam kilku mężczyzn spod tego znaku i albo to zbieg okoliczności, albo baby w męskim ciele. Mają ambicje, ale nie dążą do ich realizacji. Może i są dobrymi tatusiami, ale utrzymywać rodziny raczej nie będą, bo ciągle są gdzieś w chmurach.

Gość aurorasnow
czy ja wiem :P o tym chyba znak zodiaku nie świadczy ale właśnie lata za mną taki sympatyczny rak ok 30letni. i byłby zajebisty gdyby nie drobny mankament, w moich oczach - ma żonę i dziecko :P

Gość lalila
tu się nie zgadzam..ale to nic. Czekam na dalsze wpisy..

Gość to rzeczwiście
drobny mankament

Gość moj ojciec
tez jest zodiakalnym rakiem i zgadzam sie z aurorasnow, na starosc sie robią bardzo upierdliwi, czasem wrecz nie do zniesienia, w towazystwie zawsze jest zabawny, lubiany przez wsztstkich ale mnie czasem doprowadza do szalu, a ze jestem upartym koziorozcem konczy sie to klotniami

Gość lalila
a na romansik, aurorasnow nie masz ochoty??? raki lubią romanse... a Ty jaki jesteś znak zodiaku??

takich jakich opisujecie raków - swoich ojców, jest mój ojciec spod znaku blizniat wiec znak nie ma tu nic do rzeczy, tylko wiek:) czytalam ze raki sa ambitne, pracowite, daza do obranego celu, sa romantyczne, bardzo wierne i wazne jest dla nich zycie rodzinne jesli chodzi o mojego raka to sie sprawdza

Gość aurorasnow
mój ojciec>>> :D też jestem kozioł i też czasem sa takie awantury, ze wióry lecą :D a jaki potrafi być obrażalski! normalnie szok! i im jest starszy, tym coraz gorzej - nie można mieć praktycznie innego zdania, bo od razu jest foch :P z tym romansikiem to sama nie wiem :P z jednej strony się gryzę ale z drugiej, jakby nie patrzeć fajny facet jest :classic_cool: pożyjemy, zobaczymy :P

Gość lalila
z tą wiernością to nie bardzo się zgadzam... candywomen, a Ty jaki znak zodiaku jesteś??

Gość aurorasnow
z wiernościa to nie wiem jak jest - sąsiad raczej wierny, starszy też wyskoków nie miał (mówię tu o jakichś konkretnych romansach), bo poflirtować lubią obydwoje :P z ambicją bym polemizowała :P candywoman>> fakt, faceci stają sie na starość zgryźliwi :D ale przy tych rakach, któych znam do szału mnie doprowadza ta zmiana w warunkach domowych w małego despotę (na więcje mu z matka nie pozwalamy:classic_cool:) - sąsiad też tak ma niestety, ale że żonę też ma rogatą, to ona sie nie daje :P

Gość lalila
a więc jednak, generalnie trudny charakter...pomimo wrażliwości, a moze własnie dlatego...

Gość retertew
raki są własnie bardzo wierne, nie lubią skoków w bok, są stabilne, odpowiedzialne trochę ciapy... bardzo uczuciowe, wrażliwe

Gość lalila
jesteś rakiem?? wierne?? mój rak zdradza żonę...i to nie jest jego pierwszy raz...

Gość retertew
nie jestem rakiem :)

Gość retertew
Uczuciowość, wrażliwość i nieśmiałość są głównymi cechami Raka. Księżyc, który patronuje temu Znakowi, sprawia, że Rak ma potrzebę dawania i brania uczuć. Doskonale wczuwa się w nastrój innych ludzi, umie też się do niego dopasować. Bardzo ważne dla Raka jest poczucie bezpieczeństwa. Rzadko ryzykuje - boi się zmian. Często jest uzależniony emocjonalnie od partnera i bliskich przyjaciół. Łatwo ulega nastrojowi chwili i bardzo szybko przechodzi od śmiechu do łez. W życiu kieruje się wyłącznie emocjami. Rodzina jest dla Raka bardzo ważna. Jest ona dla niego oparciem i miejscem schronienia. Raki lubią dzieci i mają ich bardzo dużo. Uwielbiają gotować i karmić wszystkich. Mają problemy z nadwagą, często stosują diety odchudzające. Opiekuńczość jest mocną stroną Raka. Umie on zająć się chorym, potrzebujący zawsze znajdzie u niego opiekę i pomoc. Chętnie gotuje i karmi innych, w jego lodówce zawsze znajdzie się coś na pocieszenie i polepszenie nastroju. Raki łatwo zapamiętują duże partie tekstu i mają dobrą pamięć wzrokową. Są również pamiętliwe i nie potrafią zapomnieć urazów. Rak odpoczywa najchętniej nad wodą, w ciszy i spokoju. Nie lubi czynnego wypoczynku.

Gość retertew
Jeśli chcesz poznać zodiakalnego Raka, lepiej zafunduj sobie wyprawę na szczyt góry dotąd nie zdobytej, tam prędzej odniesiesz sukces i satysfakcję. Ma on twardą skorupkę, w której nosi swoje tajemnice. Jeśli zaakceptuje cię jako partnerkę gotową odpowiedzieć na jego miłosne karesy, to wnet staje się zaborczy i do tego dość kapryśny. Wytrzyma z nim kobieta kochająca seks, dobre jedzenia i jego niezwykle męczące humorki.

Gość do do kymco
dupa wołowa, bez polotu, bez fantazji, egoista zapatrzony w swoje potrzeby, w dodatku kiepski w łóżku. :O

Gość lalila
retertew, mnie nie interesują opisy ściągniete z netowych horoskopów, te już przeczytałam... pytam ludzi o ich zdanie i doświadczenia...

sa uparci,wredni, chodza wlasnymi drogami,z nikim sie nie licza,kochaja tylko siebie, sa ambitne, zdradzaja i nie widza w tym nic zlego,nie sa domatorami