Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pszczoła100

dostałam maila że wygrałam 50000000 dolarów, pomóżcie, czy to prawda??

Polecane posty

Gość Pszczoła100

Słuchajcie, dostałam maila z firmy fFeeway Finance & Management z Amsteradmu że wygrałam kasę. Każą mi podać adres, numer konta, nazwisko. Myślicie że to ściema?? w jaki sposób mogę być oszukana gdybym podała te dane?? czy ktoś z was kiedyś miał do czynienia z takim czymś ?? proszę o odpowiedź

Gość Brzechwa
Won do kosza te bzdety.Najgorzej się podniecić i uwierzyć.

Gość taa zazdroszczą ci
jak nic zazdroszczą, wygrałas napiszę to słownie pięćdziesiąt milionów dolarów, to będzie jakieś 120 milionów złotych. wow wowo wow i w zamian chcą tylko twoje dane wow

Gość Pszczoła100
ehh... ale to jest kuszące jednak. Czy ryzykuję coś gdy podam im dane?? czy moga mi jakos nie wiem np kase z konta sprzatnać albo coś?? czy tylko np zasypia mnie reklamami?? ktos z was w ogole odpowiedzial na to i macie pewnosc ze nic sie nie wygrywa?? ja tez zawsze wyrzucalam, ale w koncu czym ryzykuje... ehh

Boze Pszczola jak ty tego nie zrobisz to ja to zaraz wyrzuca za ciebie;). Tylko smietnik.

Gość dfjj
nie kumam co tracisz,. zajdz do jakiegos banku8 załuz konto bedzie ci to kosztowac raptem 15 pln i 30 min. i po sprawie jak nie przeleja to nie a po 15 pln chyba plakac nie bedziesz. mimo to mysle ze to sciema. brałas udział w jakims konkursie czy wygrana jest huj wie skad

Gość przeciw depresji
jeśli nie brałaś udziału w żadnym konkursie to centralna ściema

Gość mirunka
pszczola czy ty rozumiesz ze nie wolno podawac zadnych danych. Nie slyszalas nigdy o oszustwach internetowych, a tak w ogóle 50000000$ jasne- POMYŚL TROSZKE!!!!!!!

Gość druga pszczola
pszczola a szukalas moze pracy przez agencje pracy?

Gość druga pszczola
bo jesli szukalas to juz wiadomo skad maja Twojego maila :o

Gość a ile lat masz
Juz tak ci dali........hmmm za nic...:D

Gość xxxxxxxjajjaja
totalna sciema, nie podawaj im swoich danych bo zostaniesz bez grosza

Gość Pszczoła100
Nie szukałam nigdy pracy przez zadne agencje. a co do oszustw internetowych to słyszałam, ale nie wiem za bardzo w jaki sposób moglabym byc oszukana. ale tacy oszusci pewnie maja swoje sposoby :/ Rozumiem że wiekszosc z was mi to odradza, ale dostalam pelna nazwe firmy, num tel, adres, nzawiska. to troche wzbudza zaufanie, ale nie do konca. nie moge znalesc ich str internetowej i to tez pewnie o czyms swiadczy. poza tym nie bralam udzialu w zadnej loterii bingo :) wiec juz chyba wiadomo ze glupota by bylo jakbym im odpisala. wiecie w jaki sposob mogliby mnie oszukac wykorzystujac moje dane??

Gość pszczoła wyrzuc to
wielokrotnie pisali o tych oszustach w gazetach, sama dostalam chyba z 50 rosnych maili o wygranych. Moga cie tez naciagac na wplacenia jakiegos malego procentu na zalatwienie formalnosci. Pamietaj - to oni maja na tobie zarabiac, nie ty na nich, takie jest ich zalozenie.

Gość Pszczoła100
a, i jeszcze podalabym konto na ktorym nie ma kasy wiec z konta nijak sciagnac kasy by nie dali rady :)

Gość pszczoła wyrzuc to
twoje dane to twoja prywatna sprawa - tak samo nie chcesz,zeby ktos np poslugiwal sie twoim dowodem osobistym. jesli pisza takie maile, to wiadomo,ze chca twoje dane w jakis sposob wykorzystac.

Gość Pszczoła100
Macie racje, dzieki wszystkim za odpowiedzi, nie bede ryzykować, w koncu nikt nie rozdaje kasy za darmo, nie?? ehh a już planowalam jakie auto kupić :)

Gość pszczoła wyrzuc to
to jest przeciez bardzo popularne, dziwie sie,ze sie jeszce z tym nie spotkalas. Np. pisali,ze do pewnego momentu wszystko wyglada b prawdopodobnie,korespondują, pytaja, jak wyslac kase, umawiaja sie z ofiara, ktora juz im wierzy i prosza np o wplacenie jakiegos setnego procenta kosztow manipulacyjnych, co wobec tych milionow wydaje sie smieszne i jak kto latwowierny,a juz calkiem omota\ny, to placi, a oni z tego zyja. Jest to tylko jeden ze sposobow.

Gość mirunka
pszczola to nie do ciebie ale idiotow to w naszym kraju to nie brakuje. Ludzie podaja nawet swoje pin-y do konta bo sie podjarali jakas wygrana czy innym gownem..........mowimy ci nie warto !!!! Wywal tego maila i sie nie zastanawiaj.......... a moze jednak to ja wygrałam!!!