Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedoszła lokatorka

Wkurzają mnie właściciele mieszkań, którzy umawiają się a jak jestem pod domem

Polecane posty

Gość niedoszła lokatorka

mówią że nieaktualne!!! miałam w ciągu ostatniego tygodnia 3 takie sytuacje - dzwonię, umawiam się, przychodzę i przez domofon dowiaduję się że już wynajęte, albo wpuszczają na górę i mówią żę prosze zobaczyc co przed chwilą zostało wynajęte:( żadnego szacunku dla człowieka, ja jak sie umawiam to przychodze, a nie robię ludziom taki kłopot!

Wiem cos o tym.swego czasu chcialam wynajac pokoj.Wszystko bylo ladnie,pieknie.....Umowilam sie z babka,ze w tym,a w tym dniu sie wprowadzam.Przychodze z tobolami,a ta mi mowi,ze oferta nieaktualna!Co Ty na to?

Gość niedoszła lokatorka
zwykle umawiam się na ten sam dzień, ale raz np. właścicielka umówiła 3 osoby na 18.30, to wziął facet minutę przede mną, a dziś dzwoniłam o 16.30, umówiłam się za godzinę żebym zdążyla tylko dojechac a ona juz w tym czasie z kims rozmawiała kto był u niej,i to on pewnie wzial. Ja się nie czepiam, oczywiście że można wynająć pierwszej osobie która się zgodzi, ale niech chociaż wyślą smsa czy cos... gdybym ja miała np. nie przyjść, to bym zadzowniła