Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylkozebynie

Jejku jak jestem znowu w ciazy to nie wytrzymam!

Polecane posty

Gość tylkozebynie

W styczniu urodzilam,raz bylo przytulanko z mezem bez zabezpieczenia a dzisiaj chce mi sie wymiotowac,szcypia piersi,bola miesnia-tak jak rok temu...

Gość tylkozebynie
pomodlcie sie za mnie ui za moja glupote

jesteś dorosła i wiesz czym to sie kończy. Na głupote lekarstwa nie ma . Modły też nic nie pomogą. Nie jęcz więc jak zajdziesz w ciąże

Gość krojczka231
najlatwiej sie zachodzi w ciąze po porodzie.idz zrob test ciązowy

Gość dzisiejsza młodziez
ale pomyśl sobie jak fajnie będzie wychowywać 2 dzieci razem. będą mieli dobry kontakt a ty będziesz miała to załatwione za jednym zamachem. wszysto juz masz.

Gość przytrafi
gorzej jak ci sie przytrafi za rok jeszcze nastepne za dwa kolejne itd. :O

Gość a ja Ciebie rozumiem
w 100 procentach. Jeszcze jednego nie urodzilam, a na sama mysl o drugim cierpnie mi skóra. Jak sobie pomysle, ze znowu bym musiala przechodzic przez 1 trymestr to thank you. Ja to chociaz moge sie polozyc jak mi zle i nic mi sie nie chce, a Ty bedziesz musiala zasuwac przy pierwszym dziecku, noszac drugie w sobie... wspolczuje Ci, ale jakos musisz sobie dac rade, jesli sie okaze ze jestes znowu w ciazy. LEc po ten test i sprawdz.

Gość nad czym tu plakac
wspolczuje durnoty a dziecom matki

Gość laleczkaaa909
puknij sie w leb....

Gość a ja właśnie jestem w 6 miesia
i jak dobrze pójdzie to po porodzie najszybciej jak się da zaczniemy się starać o 2:)

Gość zdaza sie czasami
mnie sie tez zdazylo przytulanko raz z mezem choc z dzieckiem chcemy poczekac jeszcze troche a co z tego wyniknie zobaczymy jak @ bedzie miala przyjsc albo i nie... teraz to juz po ptakach kup test albo zrob bete hcg

Jak dobrze sie postaraliscie, to bedziecie mieli dwoje dzieci z jednego roku;):) do jednej klasy beda chodzic. Nie rozumiem dlaczego wspolczujecie dzieciom matki, to, ze popelniala blad nie oznacza, ze jest zla matka.

Nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem :) Zamiast panikowac to lepiej zrób sobie test ciązowy lub beta hcg .Jeśli okaże się fałszywy alarm to niech do głowy nie rpzychodzą chwile zapomneinia :D a ja właśnie jestem w 6 miesia -----Jak maluch da Wam w kość to zmienicie zdanie :D

Gość nie bardzo kumam
no i co ze jestes w ciąży?????To sie ciesz,bo ty odchowasz dwójke jesdno po drugim i będziesz mogla isc do pracy a dzieci będą sie razem bawic a za kilka lat twoje kolezanki znow beda sie babrac w pieluchach!!!!Pomysl o dobrych tego stronach....a jesli sie okaze ze jednak nie zaszłas to postaraj sie o dobre zabezpieczenie zeby nie było wiecej stresu. A tym co cie obrazają moge tylko współczuc samolubnych,rozpieszczonych jedynaków wychowanych na własne zyczenie hi hi

Tak tak ciesz sie na siłe bo ci karzą. Nie rozumiecie że ona nie chce?? To jak ma sie cieszyć??