Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wedel

Pytam powaznie czy moge byc w ciazy

Polecane posty

Wlasnie niedawno w styczniu urodzilam.Raz tylko przytulalismy sie z mezem,nie myslac o zabezpieczeniu ,bo w sumie planujemy jeszcze dziecko i kiedy nam je los zesle to bedzie.Ale dziwne,bo dopiero 9go mam dostac okres a juz teraz zle sie czuje,bola mnie piersi,cos w zoladku....jak rok temu na ciaze.Jednak pierwsze objawy ciazy z tego co wiem i doswiadczylam sa dopiero po okresie,ktory sie nie pojawil.....?! Po dwoch tygoniach od zaplodnienia nie czulybym chyb,ze jestem w ciazy? a moze to jakas grypa zoladka?:(

Gość a my ci powaznie kobieto
odpowiadamy ze nie mamy usg i rentgena w oczach idz zrob test albo bete i nie zawracaj z kolejnym durnowatym tematem gitary z samego rana:o

ale to jeszcze rano!!!😠pytalam czy po 14 dniu po zaplodnieniu moge czuc pierswsze objawy:P

Gość a my ci powaznie kobieto
mozesz zajrzyj na styczen 2009 tam jest niejaka przyszla maminka ktorej test ciazowy wyszedl w 22 dniu cyklu wiec spokojnie mozesz czuc objawy ciazowe, a jezeli dodatkowo przed stosunkiem "zapomnialas" ze istnieja zabezpieczenia to tym bardziej, po porodzie bardzo latwo w kilka miesiecy jest zajsc w kolejna ciaze zeby daleko nie szukac przyklad niejakiej Goni