Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Łukaszzzzz

Brak przyjemnosci z seksu

Polecane posty

Gość Łukaszzzzz

Mojej kobiecie seks nie sprawia przyjemnosci. Albo nic nie czuje albo ja boli i nigdy nie miala orgazmu , jest nieczula. Czy macie pomysly jak mozna to zmienic?

Gość Hmmmmmmm...
Przyślij ją do mnie. Ja ją rozczulę. :D

Gość dgfdhytjyt
też tak miałam na początku, tylko ból i ból.... teraz jest lepiej, po około 100 stosunkach czuje przyjemność, chcoiaż orgazm tylko łechtaczkowy, ale nie można mieć wszytskiego :P

Gość Łukaszzzzz
dgfdhytjyt - a twoj chlopak nie czuje sie jakby ciebie wykorzystywal ? bo ja czasami sie tak czuje. jakbym tylko bral a nic nie dawal. moja dziewczyna tak jak ty dochodzi do orgazmu tylko przez lechtaczke.

Gość dgfdhytjyt
nie, bo się stara, zresztą mi jest przyjemnie,m tylko, że nie mam orgazmu, robi mi minetki itp. całuje, jest baaardzo czuły, ja szybko się podniecam itp., ale orgazmu nie ma, nie wszytskie kobiety moga mieć orgazm pochwowy :) Jasne, ze jest mu trochę przykro, ale ja i bez orgazmu pojecze, pojeczę, powzdycham, zawsze jest namietnie, wiec brak orgazmu jakoś specjalnie mi nie przeszkadza. Zwłaszcza, że przy łechtaczkowym dochodzę wielokrotnie ;).

Łukasszzzzzzzzzz czy jak ci tam>są kobiety mające tylko orgazm pochwowy, łechtaczkowy lub mogące mieć obydwa;) Jeśli twoja królewna ma tylko łechtaczkowy to w czasie stosunku spróbuj jednocześnie stymulować jej łechtaczke>napewno się dziewoja uraduje;)

Gość słuchaj
ja nie odczuwalam przyjemności z seksu i nie wiedziałam z jakiego powodu. Teraz już wiem - mój chłopak miał ZA DUŻY SPRZĘT i to był powód. bolało mnie prawie zawsze, może przez piersze minuty odczuwałam przyjemność ale później już nie zabardzo. Bardzo chciałam żeby nam było cudownie ale niestety. I to nie prawda że duzy penis robi większą przyjemność. Teraz jestem z facetem ma rozmiar średni europejski i jest....BOSKO!!!

Gość Łukaszzzzz
KoszykMalin - czy mozna zmienic to zeby kobieta zaczela cos odczuwac przez pochwe a nie tylko lechtaczke?

Gość Łukaszzzzz
słuchaj - w naszym przypadku nie chodzi o rozmiar tylko o jej nieczulosc..

Gość dgfdhytjyt
nie jest nieczuła, to nietrafne określenie a może to ty jesteś niecuły a nie ona ;> może za szybko dochodzisz i ona się jeszcze nie "rozgrzeje" kupcie nakładke wibrujaca, może wam pomoze albo po prostu czas... czesto orgazm u kobiet przychodzi podobno z wiekiem... może jestescie młodzi

Gość Łukaszzzzz
uzywalismy juz nakladek wibrujacych i nie odczulismy roznicy

Gość dgfdhytjyt
a ile macie lat ;>

Gość Łukaszzzzz
ja 24 , moja dziewczyna 21.

ej - mam pytanie ona tak ostatnio zaczeła czy zawsze mieliście problemy z jej orgazmami?

Gość dgfdhytjyt
a to juz tacy młodzi nie jestescie :P a jak było z innymi kobietami? miały przy tobie orgazm?

Gość aaaaaaaaa666
heh, trochę młoda, orgazm pochwowy u kobiety pojawia się po około 2 latach od rozpoczęcia współżycia

Gość Łukaszzzzz
KoszykMalin - jak zaczelismy ze soba chodzic to byla dziwica i od poczatku seks jej sie nie podobal.

Gość aaaaaaaaa666
a jak długo współżyjecie?

Gość słuchaj
powiedz mi ile cm mierzy Twój mentos? naprawdę może chodzi o wielkość a ona ci tego nie mówi. napisz ile cm ok? mój chłopak też ma 24 lata ja mam 22 i nie miałam jeszcze pochwowego orgazmu, tylko łechtaczkowe

Gość aaaaaaaaa666
na ból to jakiś żel proponuje

Gość Łukaszzzzz
3,5 roku

Gość Łukaszzzzz
słuchaj - moj "mentos " :D ma okolo 20 cm

Gość Łukaszzzzz
Mała_blondyneczka - hehehe i jak to zmienilas?

Gość Marta.Grzechu.Warta
Hej Łukasz, przyszła Pani Seksuolożka z tej strony :) Uwaga, będę się wymądrzać! Moje wymądrzanie będzie krótkie: idzicie razem do seksuologa. Z tego co piszesz, maści itp. nie załatwią sprawy, a seksuolog właśnie po to jest, żeby rozwiązać takie problemy. Pewnie to będzie kosztowało trochę (70-100 zł za wizytę) ale lepiej zapłacić i cieszyc się seksem, czy męczyć się jeszcze dłuuugo? A do Ciebie i wszystkich mam następującą propozycję: Kto chce, może wypełnić moją ankietę - dotyczy seksualności, jest całkowicie anonimowa, no i bardzo potrzebna do moich badań. Link do niej to: http://webankieta.pl/ankiety/w1hppw6himsg a hasło: seks Będę bardzo wdzięczna!

Gość słuchaj
no właśnie. kochaniutki mój były miał takiej samej wielkości parówkę i to był problem . rzeczywiście czasami nic nie czułam a prawie cały czas bolało mnie okropnie. Teraz z nim już nie jestem, ale nie z tego pwodu. Mam faceta co ma mniej więcej 15 - 16. trzymam za Was kciuki:) powodzenia

Gość bvgfxdfzxgfcnhgcgfsgfmjkhkurht
ja współżyję z moim chłopakiem jakieś 8 miesięcy(jest to mój pierwszy) i dalej nic nie czuję. orgazm łechtaczkowy mam świetny, ale w seksie nic nie czuję, a jestem podniecona. mam 20 lat

ja ze swoim facetem wspolzyje juz od okolo pol roku i nadal nic nie czuje, mało tego, czasami jakies lekkie odczucie przyjemnosci sie pojawia, ale zazwyczaj bez rewelacji. moj męzczyzna też ma bardzo duzy sprzet i zaczynam sie obawiac ze to jest główny problem. zreszta nawet kiedy chce doprowadzic mnie do orgazmu lechtaczkowego czesto mam sporo trudnosci zeby dojsc. jak myslicie, czemu on mnie tak slabo podnieca?

A zdarzało ci się to wcześniej? Jeżeli taki, to możesz cierpieć na anorgazmię, czyli najprościej mówiąc zaburzenia orgazmu. Wiele kobiet ma coś takiego, ale da się to w zasadzie leczyć. Skutecznym urządzeniem jest np. Lady Laser. Urządzenie emituje wiązkę lasera, która pobudza wagine,. poprawia jej ukrwienie, działam na zasadzie takiej stymulacji. Na pewno ich działanie jest bardzo pomocne .