Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potwierdzam ... zadne ...

Ale mnie matka wkurw ...

Polecane posty

Gość potwierdzam ... zadne ...

Wlasnie przyznala sie ze grzebala mi po kieszeniach !!! A ja tam mialam kase ktora dzisiaj oddala mi przyjaciolka !!! Zaczela mnie przepytywac dlaczego jej pozyczylam itp. jeszcze sie gotuje ... zero prywatnosci !!!

Gość tez mi problem
moi kiedys przeczytali erotycznego smsa od chlopaka... tylko nie wiem do dzis ktorego i wole nie wiedziec. kasa przy tym to pikus...

Gość a ja nie ufam matce
wyobrazcie sobie, z ejak bylam opiekunka do dzieci w niemczech, pisalam pamietnik, mialam wtedy 18 lat. no i wiadomo, nie dosc, ze robilam rozne dziwne rzeczy, to jeszcze to skrupulatnie glupia opisywalam. no i kiedy wrocilam do domu, schowalam gdzies w swoim pokoju ten moj pamietnik, a moja mama go znalazla i przeczytala wszystko. potem slyszalam rozne jej glupie uwagi, takie niby od niechcenia opowiastki, ze jakas corka znajomej jak byla nianka w niemczech to lazila po imprezach itd. i ze ta niby znajoma do dzis sie tego wstydzi. boze, co za glupota!!! potem zaczelam sie domyslac, ze czytala moj pamietnik bo za duzo rzeczy sie zgadzalo. no i sie w koncu sama wydala kiedys. nie ufam jej do dzis, coc to moja matka.