Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ika..

czy ktos mi powie jak sie pozbyc

Polecane posty

Gość ika..

tego uzaleznienia od faceta? jestesmy od niedawna ze soba a ja chcialabym byc dla niego najwazniejsza. Nie wiem z czego to wynika ale kiedy pisze mi ze gdzies byl( mieszkamy 70 km od siebie) to dostaje gorączki. Ostatnio byl u kolezanki ktora mieszka za plotem i bardzo mnie to wkurzylo . Wrocil pozno bo kolezanka jest jajcarą to sobie zartowali a mnie do smiechu nie jest. Wrocil i zadzwonil do mnie , ze sie stesknil, ze zaraz sprawdzal telefon czy przypadkiem nie dostal ode mnie zyczen na dobranoc. Czy ja jestem zaborcza?

Gość jjeku wyluzuj dziewczyno
nie ten to inny. jak cie zdradzi to poszukasz innego chlopaka. nie nakrecaj sie, bo szkoda zycia!

Gość gieniu nałogowiec
Ty durna pało! Jak napisałaś? Koleżanka mieszka za płotem?! Idź się UCZYĆ pało durna, a nie marnuj młodości na kafe!

Gość M_I_O_D_Z_I_O
przestańcie już dziewczynę dołowac. A tak poza tym dziewczyno - jeśli ta koleżanka jest sąsiadką, to faktycznie powinnaś się zastanowic, czy ty aby nie chcesz zamknąc go w kladce. Czy ty z sąsiadami płci przeciwnej nie rozmawiasz?

Gość ika..
Miodzio to jego naprawde bardzo dobra kolezanka jeszcze z liceum. Wiem ze sie lubia ale troszke zesmucilo mnie to ze siedzial u niej do pozno bo mu sie tak wesolo rozmawialo. wiem ze lubi inteligentne kobiety a ona do nich nalezy. Nie chcialabym go ograniczac ale czuje ze tak robie:(

Gość wredny gośc
wierz mi, że ja bym ze swoją sąsiadką nie kręcił (to może byc jakaś sugestia dla ciebie). tymbardziej jesli uczyli sie razem to znaczy, że mają o czym pogadac. bardziej martwiłbym sie, gdyby ta owa koleżanka mieszkała daleko od niego. a skoro mieszka po sąsiedzku, fakt, że gadał z nią do pózna, nie powinien miec dla ciebie dużego znaczenia. czy ten telefon, który do ciebie wykonał po powrocie do domu, mówiąc, że stęsknił sie za tobą nic dla ciebie nie znaczy? może oznaczac tylko jedno, a mianowicie to, że jestes jego drugą połówką a ona tylko koleżanką.

Gość M_I_O_D_Z_I_O
całkowicie zgadzam sie z wrednym gościem. wyluzuj dziewczyno

Gość ika..
wredny gosc - to co napisales bardzo mnie podbudowalo. nie wiem o czym rozmawiali powiedzial tylko, ze bylo wesolo, duzo sie smiali i nie zauwazyl, ze zrobilo sie pozno. Uczyc sie nie uczyli, on pracuje i ona rowniez ( jest bardzo zaradna kobieta i zna sie na swoim fachu)Tak , bylo mi milo ze po przyjsciu pomyslal o mnie i wykonal telefon mowiac ze sie stesknil i czekal na sms ode mnie.

Gość paszteciak
NIE DA CI TEGO ŻONA NIE DA CI TEGO MATKA CO MOŻE DAC CI DZISIAJ TWA BLISKA SĄSIADKA

luz blues kobieto,jak bedziesz zazdrosna o kazda kobiete w jego zyciu(kolezanki,znajmome itp itd) to zwariujesz ,zazdrosc w umiarkowanym stopniu jest ok ale Ty jednak przesadzasz i to ostro :)

Gość paszteciak
paszteciak==> nie polemizuj pisałem, że sie uczyli bo napisałaś, że znają sie jeszcze z liceum a nie, że wówczas sie uczyli. skoro ona jest jajcarą to pewnie i on jest i tak im na tych "jajcach" zleciał czas. mi, siedząc na necie też "leci" i pewnie większośc też tak ma. a skoro było ci miło, gdy wykonał telefon to chyba wszystko powinno byc oki.

Gość wredny gośc
to powyżej pisałem ja, wredny gośc a nie ten paszteciak. tak sie zagalopowałem i wpisałem go w nieodpowiednie pole. on aż tak inteligentny nie jest jak ja

Gość paszteciak
Wredny gościu od mojej inteligencji won

Gość ika..
paszteciak--> rzeczywiscie zle zrozumialam , ja zdaje sobie sprawe ze przesadzam ale z drugiej strony wiem ze ta kolezanka imponuje mu swoja zaradnoscia, a ja juz tak bardzo jak ona nie jestem:( on mi kiedys powiedzial , ze nie moglby z nia byc bo to ze sie nia dogaduje nie wystarczy, ze musi byc chemia a on do niej tego nie poczuje bo nie jest w jego typie. Mimo to dziwnie mi jak do niej pojdzie. Z drugiej strony byl u niej przed tym ostatnim spotkaniem kilka miesiecy temu, a mieszkaja blisko wiec moze nie jest tak zle.