Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eloelo12345

czy deita wplywa na okres

Polecane posty

Gość eloelo12345

czy dzieta wplywa na okres, przez jakis czas sie odchudzalam wzielam nawet kilka tabletek na odchudzanie a teraz okres mi sie spoznia, wspolzyje z chlopakieem weic mam urojen ia ze to ciaza, czekam juz 5 dzien czy to ma jakis zwiazek?

Gość a ja to
moze miec, zrob test

tak ma- okres sie spoznia zwykle jak sie przesadzi z dieta - w ekstremalnych warunkach wogole zanika

Gość kokoszka z koszyczkiem
ale w tym wypadku to ciąża

Gość slona woda..
tak odchudzanie bardzo wplywa,ja sie odchudzalam i dosyc intensywnie uprawialam spotr i okres spoznil mi sie 2 tygodnie:-(

Gość eloelo12345
zrobilam juz 3 testy i wszystkie negatywy, ale to nie byla taka ekstremalna dieta poprostu sie ograniczalam, okres zawsze mialam jak w zegarku a teraz 5 dni i nawet zadnych objawow nie mam

Gość eloelo12345
slona woda to teraz mnie uspokoilas tymbardziej ze mam 1 niepewna sytuacje z chlopakiem i sie troche obawiam, ale podejrzewam ze to dieta, bo robilam juz 3 testy

Gość slona woda..
Ja wrocilam juz do normalnego odżywiania i juz tak nie cwicze bardzo schudlam 5 kg jeszcze ze 4 powinnam schudnac ale to tak po malutku .i wiesz jak wrocilam do normalnego odzywiania to wrocil okres normalnie ale teraz nie wiem kiedys bede miala czy wczesniej niz 28 dni czy 31 bo zawsze mialam tak 30 dniowy cykl,ostatnio 28 i tezmusze uwazac ze wspolzyciem by nie zajasc bo tabsow nie biore

Gość eloelo12345
no to tak jak ja ale wlasnie czekam na ten cholerny okres bo chce zaczac brac tabsy, bez stresu, to pap dziei mam nadzieje ze sie pojawi i ze to przez diete i te tabletki na odchudznie